2777
2789
عنوان

بيقراري نوزاد ٤ ماهه من

115 بازدید | 8 پست

سلام 

يه هفته اي ميشه ني ني من بدجور بيقرار شده همش دوست داره بغل باشه خواب و خوراكش خوب و سرجاشه ولي وقتي دست تنهام اذيت ميشم هيچ كاري نميتونم بكنم نه دستشويي برم نه صبحونه بخورم به خدا ساعت ١ هنوز نه دست صورتمو شستم نه صبحونه خوردم اينم بگم سرماخوردگي داشت بهتر شده نميدونم از اونه يا نه فقط ميدونم اخرين چاره ام نصف قطره چكون استامينوفن ميدم اروم ميشه سه ثانيه نميمونه رو زمين واقعا نميدونم چيكار كنم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اگ از قبل اینطوری نبود ببرش دکتر

بردم بهش ارام بخش داد نگفت كه از سرماخوردگيش يا نه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادتش بده به پستونک آروم تر میشه منم اینکارو کردم با پسرم

اره به سرم زد اتفاقا دروغ چرا ولي ترسيدم نتونم تركش بدم

دختر منم الان ٥ماهشه تو ٤ماهگيش سرما خورد بي قرار بود ولى من باهاش مدارا كردم همش بقل ميكردمش تا آروم بشه پستونك هم خيلى خوبه بچه صبور ميشه من بهش دارو يا استامينوفن ندادم گناه داره بخاطر بى حوصلگيه ما بچه داروهاى شيميايى بخوره توهم باهاش راه بيا بغلش كن ماساژش بده بهش آرامش بده كار خونه اصلامهم نيست بچه مهم تر از هر چيزيه

دختر منم الان ٥ماهشه تو ٤ماهگيش سرما خورد بي قرار بود ولى من باهاش مدارا كردم همش بقل ميكردمش تا آرو ...

نه بابا هيچ جوره اروم نميشه حتي تو بغل اروم ميشد مرض نداشتم كه