2777
2789
عنوان

لکه بینی

46 بازدید | 5 پست

سلام خانوما . من ۵هفته و ۳روزم هست تا ب امروز لکه بینی نداشتم هفته قبل هم رفتم سونو ساک حاملگی تشکیل شده بود هرشب هم یدونه شیاف استفاده میکنم . صب با صدای گوشیم از خواب بیدار شدم و ترسیدم رفتم دستشویی لکه بینی قهوه ای ۵قطره داشتم و الان هم کمی دارم . خیلی استرس گرفتم یه چی شده بهم 

عزیزم زنگ بزن مطب دکترت یا برو اورژانس

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بتات چنده؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲روز قبل ۲۱۸بود

لکه بینیت قطع شد؟

با دکتر یه صحبت کنی شیافی چیزی بده 

لکه بینیت قطع شد؟ با دکتر یه صحبت کنی شیافی چیزی بده

ن هر سری میرم دستشویی یه قطره میاد.  دکترم شیاف داد سونوهم نوشت ک هماتوم مایع ظریف دارم.  دکترم نیس ببرم نشون بدم شکمم شوید درد میکنه نمیدونم چیکارکنم