سلام دوستان حدود دوماه دیگه اسباب کشی دارم دخترم هفت سالشه و پسرم نوزده ماه خودمم پنج ماهه باردارم کسی هم ندارم بهم کمک کنه دوستانی ک تجربه ی اسباب کشی دارن میتونن بگن باید از کجا شروع کنم اول چیا رو ببرم واقعا گیجم 😖
برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘
عزیزم تو چند روز اگه میتونین اسباب کشی کنین .مثلا اول وسایل مربوط به اتاق خوابتونو ببرین اتاق خوابتون که تکمیل شد اشپزخون و...من اینطوری اسباب کشی میکنم.
عزیزم تو چند روز اگه میتونین اسباب کشی کنین .مثلا اول وسایل مربوط به اتاق خوابتونو ببرین اتاق خوابتو ...
چخوب بخدا من یبار اسباب کشی داشتم تو یه روز بوده مردم وزنده شدم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
خب اگه می تونی از کسی کمک بگیر یا بچه ها رو جایی بزار پیش دوستی اقوامی.اول از همه وسایل لازم بچه هد رو تو ساک جدا بزار با یه کم خوردنی و بشقاب و ...برای خودتون.رو کارتن ها حتما بنویس چی توشه و مال کحاست مثلا سرویس چینی دم دستی اشپزخونه.تو چیدن اصلا عجله نکن بزار سرفرصت اگه میتونی از این کارگرهای خانم برای یه روزم شده بگیر تو چیدن کمکت کنه
اگه امکانش رو داری از چندروز قبل بده همسرت مثلا لوسترها رو ببره وصل کنه یا اینه ها و تابلوها و تی وی رو .لباسها رو همینطوری سر چوب لباسی بپیچ تو ملحفه های بزرگ دورش رو سنجاق بزن اونجا فقط بزار تو کمد
اگه از نظر مالی مشکلی نداری،زنگ بزن شرکتهای حمل و نقل خودشون میان برات حسابی بسته بندی میکنن و میبرن.اگر خودت میخوای کار کنی.اولین کار تهیه کارتنهای محکم و مقاوم و روزنامه و چسب پهن هست.اگر از این نایلون حباب دارها هم بگیری خوبه.از کابینتهای آشپزخانه و ظرفهای کناری شروع کن و بعد داخل کشوها و بعد کمدها و در آخر وسایل ضروری و مواد خوراکی.