2789
عنوان

ریزش موی شدید

144 بازدید | 23 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

من چندماه ریزش موی شدید دارم در حدی که رو به تاسی 

هنوز وقت نکردم دکتر برم میشه کمکم کنید جی استفاده کنم برای درمانش شامپو یا قرص یا هرچیزی که جلوگیری کنه از ریزش

حتی موی ریزمم درمیاد اونم میریزه 

امکان داره بخاطر افسردگی باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگر مشکل قلبی و دیابتی نداری من قطره سیلیس الن بیوتی رو مصرف کردم با شامپو mnd خیلی راضی بودم حقیقتا ولی حدودا باید یکی دوماه مصرف کنی تا نتیجه اش و ببینی اگر میتونی مصرف کن ولی همزمان باهم باش خیلی بهتره الان دکتر پوستم برام ی سری دارو نوشته سلیس ام رو قطع کردم یکم ریزش موهام برگشته

انگار باید یکی دو دوره 4 ماهه مصرف کنی تا نتیجه بده من 3 ماه کلا مصرف کردم ریزشم خیلییی بهتر شد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
ببین اگر مشکل قلبی و دیابتی نداری من قطره سیلیس الن بیوتی رو مصرف کردم با شامپو mnd خیلی راضی بودم ح ...

همسرم از این محصولات استفاده میکنه 

ولی ریزش من جوری که قشنگ کف سرم داره دیده میشه 

انقد گریه میکنم 

همسرم از این محصولات استفاده میکنه ولی ریزش من جوری که قشنگ کف سرم داره دیده میشه انقد گریه میکنم

خب ببین باید مصرف کنی دارویی اگر این مدلی با درمان های خانگی نتیجه نمیگیری ی دکتر برو حتما 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"