2777
2789
عنوان

کسایی که خوابگاهی دانشگاه ازادین

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 37 پست

ترم اول خودت همه چی ببر بعد با هم اتاقیات جور شو وسایل مواد غذایی ظرف شستن آشپزی همش نوبتی میشه 

کل بچه های کلاس ک خابکاهی بودیم در حد ۶ ۷ اتاق بودیم هر اتاقی همه چیزش نوبتی بود اینجوری فشار رو کسی نبود و وسایل هم سبک تر بود 

البته اگر هم اتاقیات اهل فیس و چس نباشن 

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درهرصورت باید ی قابلمه و ی ماهیتابه و... داشته باشی

من اون زمان ک رفتم دانشگاه اصلا اشپزی بلد نبودم فقط کوکو سیب زمینی بلد بودم.

ی ترم غذا از بیرون سفارش میدادم، دیدم معده ام داغون شده، کم کم اشپزی یادگرفتم غذای سلفم بهش عادت کردم، نصف روزا غذای سلف میگرفتم نصفشو خودم میپختم... 

یکی از بچه ها بود بشدت تنبل بود، ته اشپزیش سیب زمینی سرخ میکرد

غذای سلفم حوصله نداشت بره بگیره با اب و بیسکوییت خودشو زنده نگه میداشت! 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ترم اول خودت همه چی ببر بعد با هم اتاقیات جور شو وسایل مواد غذایی ظرف شستن آشپزی همش نوبتی میشه کل ب ...

من اخه اشپزی درست حسابیم بلد نیستم که باز بخام برا بقیه هم درست کنم حس میکنم میزنن تو سرم😂😅

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
والا دوره مامانم عمرا بیاد برم تا ۳ ماه دیگ نه من میتونم بیام نه خانواده میان

پس بگو بخرن، دیگه یه نیمرو بخواب درست کنماهیتابه لازم داری ، تو خوابگاه وقت و بی وقتشنا میشین، ممکنه یا روز غذای سلف خوب نباشه، لازمت میشه

درهرصورت باید ی قابلمه و ی ماهیتابه و... داشته باشیمن اون زمان ک رفتم دانشگاه اصلا اشپزی بلد نبودم ف ...

🤣🤣🤣🤣واییی شبیه اون دختره نشم

بعد قابلمه ماهیتابه تونو کجا میذاشتین جایی بود اصن بشه گذاشت کسیم برنداره دست و پاتونم تنگ نشه؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
🙄😂😂🙄 والله خوب تونسته

😂😂منی ک از همشون سوسول تر بودم خیلی بیشتر کار میکردم برای خودم. اون حتی لباساشم نمیشست مثلا میدیدی لباسای یکماه رو ک اندازه ی چمدون شده و کثیفه میاد یکجا بشوره، اونم گربه شور میکرد یعنی اونهمه لباس رو با دست ۴۰ دقیقه بیشتر نمیشد شستنش. 

یا ماهی یبار میبرد خونه اونا بشورن😂

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من اخه اشپزی درست حسابیم بلد نیستم که باز بخام برا بقیه هم درست کنم حس میکنم میزنن تو سرم😂😅

نه بهت یاد میدن بازم میگم ببین از هم اتاقیات کی اخلاقش ب خودت نزدیک تره با همون جور شو 

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

اگر از خونه بردم به نظرت سخته تو همون شهر مامان بابا بزدنت برای ثبت نام برات بخرن، یادش بخیر ما رفتی ...

پتو و تشک مسافرتی گرفتین‌؟

بعد تابستون ک میشد اونا رو چیکار میکردین باید میاورردین با خودتون خونه؟

😂😂منی ک از همشون سوسول تر بودم خیلی بیشتر کار میکردم برای خودم. اون حتی لباساشم نمیشست مثلا میدیدی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدایا