2777
2789
مهندسی صنایع

اره بازار کارش خیلی خوبه ولی اشباع شده دیگه من خودم مهندسی صنایع خوندم

هم میتونی مهندس و کارشناس کنترل پروژه بشی تو شرکت های ساختمانی یا نفتی هم میتونی تو بانک کار کنی هم تو کارخونه ها تو کیفیت سنجی باشی و ...

ولی اکثر محیط های کاری مردونه است باید روحیه اش و داشته باشی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا هر چی تنبله ریخته صنایع 😂یه درسخون توش نیست

ن عزیزم این صدق نمیکنه

من رشتم ریاضی بود معدلمم 18 بود ولی کنکور ب دلیل مشکلاتی ک برام ب وجود اومد نتونستم خیلی خوب بخونم و رتبه ام شد 10.000 برای همین رفتم مهندسی صنایع

اکثر همکلاسیامم رو همین رنج حدود بودن

طفلی کنکور رتبه نگرفته بخاطر استرس اذیتش نکن گناه داره

نه بابا چکارش دارم بنده خدارو؟.فقط خواستم ببینم واقعا درسش خوب بوده یا تا حالا سر کار بودیم؟آخه هی به دخترم میگفتم ببین فلانی چقدر درس میخونه تو هم بخون ازش عقب نمونی.دخترم چند سال کوچیکتره از اون.دخترم هم میگفت مامان چقدر ساده ای!اینا معلومه دارن لاف میزنن بذار موقع دانشگاه معلوم میشه🤭😂دخترم خیلی تیزه تو این چیزا.البته خداییش تجربی ها خیلی ضربه میخورن تو کنکور.

ولی باید دلی دوسش داشته باشی ی رشته ای هست ک از همه رشته ها داخلش هست

ما هم برق خوندیم هم مکانیک خوندیم هم برنامه نویسی هم نقشه کشی و ..... میشه گفت بین رشته ایه برای همینم بازار کارش خوبه ولی باید بعد دانشگاه بری دوره ببینی یا ارشد بخونی چون  تو هیچ واحدی خیلی ریز نمیشه

ولی باید دلی دوسش داشته باشی ی رشته ای هست ک از همه رشته ها داخلش هستما هم برق خوندیم هم مکانیک خوند ...

من دوسش دارم فقط بازار کار داره یا ن خیلی مهمه برام 

ممنم ببرید تنها نباشید توی لابراتوار 😂🥹

من یکی دوسالی میشه لیسانسم و گرفتم دارم یکم خودم و جمع میکنم بتونم ارشد و دولتی بیارم چون آزادش خیلی زیاده شهریه اش

مهندسی صنایع غذایی علوم تجربی رو میگن نه صنایع ریاضی فیزیکقبولیش با سوابق هست.

ازش پرسیدم مهندسی صنایع یا صنایع غذایی گفت مهندسی صنایع

نمیدونمم والا