2777
2789
عنوان

مهریه و نفقه

96 بازدید | 5 پست

خانوما شوهرم وضعیت مالیش خوب میخام ازش جدا شم کسی میدونه واسه مردهایی که وضعیت خوبی دارن دادگاه ماهی یا چند ماهی چندتا سکه تعیین میکنن؟

واینکه نفقه بابت بچه ها چقدر میگیرن؟

لطفاااا جواب بدین

نفقه ی مقدار مشخصیه ب وضع طرف ربطی نداره

واسه مهریه هم بستگی ب اموال و درامد ماهانه همسرتون داره

من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا اگر درآمدش ماهی ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون در ماه باشه چقدر میشه

ببین فقط ب درامد نگاه نمیکنن ب اموالم نگاه میکنن

من قاضی نیستم نمیدونم ولی فکر کنم بااین درامد حداقل ی سکه رو بدن بهتون

من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...