زانوی من یمدت عجیب درد میکرد یبار داشتم راه مرفتم پام پیج خورد یه صدایی داد زانوم گفتم الان میمیرم از دردش ولی باور میکنی از اون روز زانو درد ندارم؟ نمیدونم چی بود و چیشد😂
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
زانوی من یمدت عجیب درد میکرد یبار داشتم راه مرفتم پام پیج خورد یه صدایی داد زانوم گفتم الان میمیرم ا ...
حتما جا خورد 😅من اصلن نمیدونم چمه کلی دکتر رفتم کاسه زانو فشار میدم درد نداره ولی صدا میخوره میفهمم مشکل از زانو هست پاک سفت و سنگین میشه رو زمین اگ بشینم
من زانو درد دارم وقنایی که زیاد سرپا باشم یا زانومو زیاد جمع کنم از زانوم تا نوک انگشتان پام به شدت درد میکنه حس میکنم یه نفر با چکش استخونای پامو له میکنه
همه میگفتن چیزی نیست تا اینکه رفتم ام آر ای دادم و معلوم شد پارگی منیسک زانو و نرمی غضروف زانو دارم
حتما جا خورد 😅من اصلن نمیدونم چمه کلی دکتر رفتم کاسه زانو فشار میدم درد نداره ولی صدا میخوره میفهمم ...
اوراقی شدیم خواهر😂صدامیدیم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚