2777
2789
عنوان

خانومایی جوونی که درد زانو دارین

546 بازدید | 28 پست

خود زانو درد می‌کنه یا ماهیچه اطرافش میگیره و میسوزه .صدا هم میخوره .دردتون همیشگی هست یا گاهی 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

زانوی من یمدت عجیب درد میکرد یبار داشتم راه مرفتم پام پیج خورد یه صدایی داد زانوم گفتم الان میمیرم از دردش ولی باور میکنی از اون روز زانو درد ندارم؟ نمیدونم چی بود و چیشد😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زانوی من یمدت عجیب درد میکرد یبار داشتم راه مرفتم پام پیج خورد یه صدایی داد زانوم گفتم الان میمیرم ا ...

حتما جا خورد 😅من اصلن نمیدونم چمه کلی دکتر رفتم کاسه زانو فشار میدم درد نداره ولی صدا میخوره میفهمم مشکل از زانو هست پاک سفت و سنگین میشه رو زمین اگ بشینم 

من زانو درد دارم وقنایی که زیاد سرپا باشم یا زانومو زیاد جمع کنم از زانوم تا نوک انگشتان پام به شدت درد میکنه حس میکنم یه نفر با چکش استخونای پامو له میکنه

همه میگفتن چیزی نیست تا اینکه رفتم ام آر ای دادم و معلوم شد پارگی منیسک زانو و نرمی غضروف زانو دارم 

زانومو که تا کنم دردوحشتناک میگیره باز کردنی صدای تق بلند میدع اروم میشم همبشه ی پام دراز.

موقع خواب پاتو جمع نمیکنی این جوری خوابیدن سخته .برو دکتر شاید آب آورده که میگی جمع نمیشه عزیز 

حتما جا خورد 😅من اصلن نمیدونم چمه کلی دکتر رفتم کاسه زانو فشار میدم درد نداره ولی صدا میخوره میفهمم ...

اوراقی شدیم خواهر😂صدامیدیم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من زانو درد دارم وقنایی که زیاد سرپا باشم یا زانومو زیاد جمع کنم از زانوم تا نوک انگشتان پام به شدت ...

خود کاسه زانوت هم درد می‌کنه یعنی فشارش بدی داد احساس میکنی .پارگی مینیسک درمان کن خدای نکرده باعث آرتروز نشه