2777
2789
عنوان

کارم خیانته

633 بازدید | 35 پست

اول بگم که شوهرم فوق العاده سختگیر و بدگمانه باررررها خیانت جنسی داشته اگه حرفی بزنم که باب میلش نباشه دست بزن داره یه جوری دعوا راه میندازه که بچم‌وحشت میکنه دخترم‌۴ سالشه 

حالا اینو بگم من ۵ ساله که گاهی با کسی که قبلا دوسش داشتم در حد پیام فقط حرف میزنیم حالا چند باره میگه تو که نمیخوای بمونی تو اون زندگی زودتر بیا ک بهم برسیم 

من واقعا نمیخوام بمونم امروز یا ۱۰ سال دیگه اخرش جدا میشم

Hastii17 سابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله که خیانته . 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

جای شما نیستم ولی واقعا این زندگی رو نمیخوای طلاق بگیر بعد برو مرد دیگ چت کن اصلا هم مذهبی نیستم ولی درسته شوهرت خیانت کاره ولی شما مثل اون نباش آبرو زن جماعت نبر 

کاساندان نام همسر کوروش بزرگ🍃 

درسته شوهرت خیلی بده تعادل روانی نداره

ولی تو مثل شوهرت نباش اصالتت و حفظ کن

زودتر هم ازش جدا شو و بعدش با هررکی که میخوای باش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد