2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پی آر پی چی هست ؟ انجام دادین شما ؟

پی آر پی (PRP) یا پلاسمای غنی از پلاکت، یک روش درمانی نوین است که به منظور بهبود زخم‌ها و آسیب‌های بافتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این فرایند، ابتدا نمونه‌ای از خون بیمار استخراج می‌شود و پس از فرآیند جداسازی، پلاکت‌ها و فاکتورهای رشد موجود در خون به طور متمرکز جمع‌آوری می‌شوند. سپس این مواد به ناحیه آسیب‌دیده، مانند زانو در موارد آرتروز یا صدمات ورزشی، تزریق می‌شود.

هدف از این درمان، تحریک و تسریع روند بهبودی طبیعی بدن است، چرا که پلاکت‌ها دارای خواص التیام‌بخش و ترمیمی هستند. با افزایش استفاده از این روش در پزشکی ورزشی و ارتوپدی، پی آر پی به عنوان یک گزینه جذاب و غیرجراحی برای افرادی که به دنبال کاهش درد و بهبود عملکرد مفاصل خود هستند، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. کلینیک رویا ارتوپدی غرب تهران مشکلات زانو را با کم تهاجمی ترین روش درمان های جدید انجام میدن باهاشون تماس بگیرید 09376357400

سلام روش های غیر جراحی هم هست مامان منم نباید زانوشو عمل میکرد و وقتی رفت کلینیک ارتوپدی السا دکتر بهش اوزون تراپی زانو رو تجویز کرد و الان بعد از چند بار که انجام داد دیگه دردی حس نمیکنه

عمل تعویض مفصل زانو رو پیش دکتر عموزاده انجام دادم و واقعا از نتیجه‌اش راضیم. دکتر خیلی آرامش دادن و همه‌چیز رو برای من روشن و واضح کردن. الان خیلی راحت راه میرم و درد زانو اصلاً ندارم. اگر کسی درد زانو داره، به نظر من حتماً باید پیش دکتر عموزاده بره

سلام عزیزم! متاسفم که مادرتون درد داره. برای سن ۵۲ سال، تعویض مفصل معمولاً توصیه نمی‌شه، ولی هنوز گزینه‌هایی برای درمان وجود داره:

1. فیزیوتراپی: تقویت عضلات اطراف زانو.
  2. تزریقات: مثل هیالورونیک اسید یا PRP برای کاهش درد.
  3. دارو و مکمل‌ها: مثل مسکن‌ها و گلوکزامین.
  4. کاهش وزن: فشار روی زانو رو کم می‌کنه.

بهترین کار اینه که پیش دکتر امیر حسین مجدی برید، ایشون خیلی توی این کار خبره‌اند و می‌تونن راه‌حل مناسب رو پیشنهاد بدن.

امیدوارم هرچه زودتر حالشون بهتر بشه! 💪