2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با بی حسی بودم

حس کردم

ولی خیلی وحشتناک نبود قابل تحمل بود

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منکه حس نکردم.فقط توبخش که اوردنم پرستاراومدخیلی باملایمت شکموویه چندباریرفشارداد.دردداشت ولی قابل تحمل بود.بیحسی اثرش کامل نپریده بود.

بعضی ازدوستان اینجاتعریف میکنن خیلی شدیدومحکم شکموفشارمیدن وخیلی خیلی درددارن.برامنکه دردنداشت.البته پرستارشم خیلی خانم مهربون وخوبی بود.سلامت وشادباشن هرجاهستش.

تو اتاق عمل که رفتی دو سه بار تاکید کن که ماساژ رحمی رو حتما تا بیحسی برات انجام بدن داخل خود اتاق عمل. من گفتم هم اولش هم آخرش یاداوری کردم همونجا انجام دادن 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

هیچی هم درد نداشت؟؟؟؟

نه دیگه تو اتاق عمل هنوز بیحسی اصلا چیزی متوجه نمیشی. اما وقتی هم بری تو بخص باز میان یه دستی میزنن که ببینن رحم کامل جمع شده یا نه که اونم زیاد درد نداره اکثرا هم نیاز به ماساژ دوباره نیست

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

2790
2778
2791
2779
2792