2821
2789
عنوان

میشه نظر بدید😔

48 بازدید | 3 پست

۷ماهه پیش خواستگار داشتم که هم من پسند کردم هم خودش اما خونواده من ناراضی بودن بخاطر شغلش  و اصلن رضایت نمیدادن اقا پسر با من برنامه دوستی ریخت ما چند ماهی باهم دوست بودیم بدون اینکه خونواده ها بدونن بعد از چند ماه ی روز بی دلیل خط منا گذاشت رو لیست رد و دیگ جوابما نداد من نگران شدم ۱روز کامل نبود فکر میکردم ک اتفاقی براش افتاده رفتم در خونشون دیدم خوابیده تو اتاقش رفتم بالاسرش برگشت بهم گفت تو ایتجا چیکار میکنی برو بیرون منا از خونشون ببرون کرد

و در اومد گفت تو مادرت رضایت نداده من نمیخوام باهات باشم حال خیلی بدی داشتم اون موقع فکرشم نمیکردم ی آدم انقد عوض بشه😞 چرا با احساساتم بازی کرد و بهم قول موندن رسیدن داد حال روحی خیلی بدی دارم ب نظرتون برمیگرده؟😔

چون از سمت خانوادتون رد شده بود بهش برخوردو خواست انتقام بگیره عقده ای بود پدرصلواتی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چون از سمت خانوادتون رد شده بود بهش برخوردو خواست انتقام بگیره عقده ای بود پدرصلواتی

انقد حالم بده فکرم درگیره در اومد بهم گفت برو بیرون حوصلتا ندارم منا بیرون کرد😔😔😔ای کاش تقاص کاراشا بده😔انقد با دلم بازی کرد فکرشم نمیکردم همچین ادمی باشه😔شب قبلش شب تا صبح نخوابیدم استرس کشیدم ک کجاس بعد دیدم ک نقشه کشیده بوده برام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انقد حالم بده فکرم درگیره در اومد بهم گفت برو بیرون حوصلتا ندارم منا بیرون کرد😔😔😔ای کاش تقاص کارا ...

سخته ولی فراموشش کن نکبتو

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘