2777
2789
عنوان

نی نی یار چرا بستی خب

83 بازدید | 9 پست

مشکل تاپیک قبلیم چی بود اخه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون موافق فرزند اوری هستن و تاپیک شما ممکنه یه عده رو پشیمون کنه و بچه نیارن 😂

چه ربطی به بچه داشت تاپیکش😒 درمورد خانواده شوهرش بود

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

@niniyar_3  

واقعا حق الناسه که بدون خوندن تاپیک حذف میکنین.ایشالا که بد ببینین من تو عمرم کوچیکترین ناحقیا رو نبخشیدم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
سلام موضوعش چی بود؟

نوشته بودم جبهه نگیرین ،بعد گفته بودم خونواده شوهرم توهین میکنن تحقیر میکنن به زبان خودشون بعد شوهرم طرف عروس خالشو گرفت که باهاش بهم خیانت کرده بود . بخاطر حرفاش نمیتونم ببخشم و رابطه داشته باشم ،طولانیه خیلی خلاصه گفتم

نوشته بودم جبهه نگیرین ،بعد گفته بودم خونواده شوهرم توهین میکنن تحقیر میکنن به زبان خودشون بعد شوهرم ...

تاپیک قومیتی ممنوعه لطفا تکرار نکنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

سلام موضوعش چی بود؟

لطفا دقیق بخونین بخدا توهین به کسی نشده بود