2821
2789
عنوان

شعر نوی من

60 بازدید | 11 پست

این شعر به نظرتون خیلی افتضاحه؟😅 

جاده ی زندگی ام مه آلود است 

روزگارم سیه همچو شبی که به یاد نیاورد سحررا

ره من بس تیره اس

غم من نهفته بر چشمانم

آسمانم ابریست رنگ باران دارد

در سرم هیچ هزار یا هزاران هیچ

میگدازد هر فکر برمذابی انگار

بوی غم می آید غمی بیخوار

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

اخرشو خوب تموم نکردی

موافقم . غیر از دو تا مصرع آخر بقیه اش خوب

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخرشو خوب تموم نکردی

اره از ۵ پنجمین خط یکم وزن بهم خورده

باید تغییرش بدم

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

و غمی بی خوار؟

منظورم از هیچ هزار...

از پر خالی بودم مغزم از فکر های مختلف هزاران فکر لحظه هستن لحظه ای هیچی خالیه

کلمه آخر اشتباه تایپ شده غمی بی غمخوار

افرین دختر هنرمند حرف نداری

⚘😃

موفق باشی زیبا بود💚

ممنونم🙂🌸

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792