2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 73 پست
بله درسته کاغذ خودکار دکور میز.دفتریار ینی نفر دوم بعد سردفتر؟

بله . هر دفتر باید یه دونه دفتریار داشته باشه . دفاتری ک کارشون زیاد باشه میتونن دفتریار دوم هم داشته باشن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

وای اینکه خیلی زیاده. هر ماه همه این هزینه ها.دفتریارو حتما باید ده درصد بدید؟ ینی نمیشه مث بقیه جاه ...

برای همینه ک میگم درآمد دفاتر از دور قشنگه . کسی میاد برای سند خونه فرضا ۱۸ میلیون میپردازه فکر میکنه همه اش برای سردفتره.  درحالی ک عمده درآمد اسناد برای اداره ثبت . 

طبق قانون دفاتر اسناد رسمی ۱۰ درصد حق التحریر برای دفتر یار اوله . دفتریار مثل کارمند نیست ک من طبق میل خودم بهش حقوق بدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله . هر دفتر باید یه دونه دفتریار داشته باشه . دفاتری ک کارشون زیاد باشه میتونن دفتریار دوم هم داشت ...

ایشالا کارتون زیاد بشه و دفتریار دومم استخدام کنید

برای همینه ک میگم درآمد دفاتر از دور قشنگه . کسی میاد برای سند خونه فرضا ۱۸ میلیون میپردازه فکر میکن ...

چ جالب.ی دفتر نزدیک خونه ما هست ی پسره همکلاسم بود سالهاس اونجاس‌. انگار دفتریاره پس چون خانوادش بارها بش گفتن برو دنبال ی شغل دیگه نمیره مونده همونجا

چ جالب.ی دفتر نزدیک خونه ما هست ی پسره همکلاسم بود سالهاس اونجاس‌. انگار دفتریاره پس چون خانوادش بار ...

دفتریاری ک ۷ سال سابقه کار داشته باشه خودش میتونه آزمون شرکت کنه برای سردفتری. حتی اگه فرضا لیسانس ادبیات باشه . لازم نیست حتما حقوق خونده باشه

ببخشید من آقام.شرمنده وقتتونو گرفتم. ممنون از راهنمایی و اطلاعاتتون.سلامت باشید انشالله

موفق و پایدار باشید ❤️

سلام.ببخشید وکالت پلاک دوماهه یا چهل روزه هم میشه گرفت؟ هزینش چقده؟

سلام وکالت زمان مشخصی نداره در اختیار طرفین قرارداده . یک هفته باشه یا یک سال . هزینه تو دفتر ۱۵۰ هزار تومن