2777
2789
عنوان

کرج تا دانشگاه تهران مرکز

438 بازدید | 18 پست

سلام

من دانشگاه واحد تهران مرکز قبول شدم ولی ساکن کرجم خیلی بابت مسیرش استرس دارم میدونین حدودا ساعت چند باید راه بیوفتم تا برسم؟ مثلا کلاسای ساعت هفت و نیم رو چیکار کنم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت ۵ و نیم باید راه بیوفتی کاش دانشگاه تهران غرب می زدی بهت نزدیکتر بود

آره خودمم خیلی پشیمونم فک میکردم استاداش بهترن بخاطر همین اولویتمو زدم این دانشگاه البته فکر نمی‌کردم شمال شرق تهران باشه

یکی هست پونکه یکی هست سوهانکه 

اگه سوهانکه که خود تهرانی ها دوساعت تو راهن😁

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
انتخاب واحد دست خودته میتونی کلاس ساعت ۷ صبح برندارییکلاسای ظهر بردار که برای رفت و امد به مشکل نخور ...

آره از ترم دو میتونم این کارو کنم ولی میگن ترم اول خودشون انتخاب واحد میکنن🥲

آره خودمم خیلی پشیمونم فک میکردم استاداش بهترن بخاطر همین اولویتمو زدم این دانشگاه البته فکر نمی‌کرد ...

استادای دانشگاه آزاد خوبن نگران نباش 

برای مسیر هم کلاسات رو ظهر بردار که به تاریکی کله صبح و شب نخوری 

همه همین مشکلو دارن من خودم خونمون شرق دانشگاهم غرب 

یک ساعت و ۴۰ دیفه تو راهم با کلی ترافیک و سرما و گرما و خستگی....چاره ایی نیست 

آره خودمم خیلی پشیمونم فک میکردم استاداش بهترن بخاطر همین اولویتمو زدم این دانشگاه البته فکر نمی‌کرد ...

خب دانشگاهتو عوض کن منم علوم تحقیقات اوردم و سما تو جنت اباد حالا میخوام برم نزدیک خونمون

استادای دانشگاه آزاد خوبن نگران نباش برای مسیر هم کلاسات رو ظهر بردار که به تاریکی کله صبح و شب نخور ...

آره از ترم دوم حتما حواسمو میدم به ساعت کلاسا

ممنون از راهنماییت موفق باشی❤️❤️

خب دانشگاهتو عوض کن منم علوم تحقیقات اوردم و سما تو جنت اباد حالا میخوام برم نزدیک خونمون

یعنی میذارن برم یه دانشگاه دیگه؟ آخه توی سایتا نوشته بود اجازه نمیدن و اگه میخواین برین دانشگاه دیگه ای باید سال دیگه دوباره انتخاب رشته کنین