2777
2789
عنوان

حساس شدن

54 بازدید | 4 پست

بچه ها بیایید من واقعا رو قیافه و هیکل اینا گاهی خیلی حساس میشم مثل الان دائم هی همه چیمو چک میکنم و هی دوست دارم کارایی بکنم که خشگل تر بشم اما ن اونقدر پول دارم ن میزارن تو صورتم دست ببرم میگن همه چیت خوبه حیفه دستکاری کنی خودمم نمیخام کاری کنما فقط به پوستم برسم خیلی حساس شدم چیکار کنم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیز دلم رو اعتماد ب نفست کار کن و اینکه عقیده اینکه آدم باید باطنش خوب باشه ظاهر مهم نیس رو ب نظرم ...

آجی همه اینارو میدونم اما خیلی حساسم انگار دوست دارم تافته جدا بافته باشم و خب اینطوریم نمیشه که 🤦‍♀️

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آجی همه اینارو میدونم اما خیلی حساسم انگار دوست دارم تافته جدا بافته باشم و خب اینطوریم نمیشه که 🤦‍ ...

خو عزیزم آدم همه چیزایی ک دوست داره ک درست نیست ک اصلا ب فرضم باشی همه پسرا هم بیفتن دنبالت خو تهش ک چی؟یعنی زندگی انقد بی ارزش شده ک باید دغدمون این باشه؟ ب نظرم در این باره کلی کتاب خوب هست ک میتونی بخونی خودمم قبلا مثل تو بودم مثلا یکی از کتاب های فوق العاده ک خوندم سلام بر ابراهیم بود خیلی رو زندگیم تاثیر مثبت داشت...

تازه ی ضرب المثل هست ک میگه خوشگلی زیاد باشه دردسره خدا میدونه چقدر داستان اینکه پسره چون از دختره خوشگل خوشش میومد و دختره بهش ن گفته بود برا سرش آورده یا اینکه دختره ازدواج کرده مرددم جلو شوهرش کلی نگا و تیکه میندازن برا طرف زندگی نزاشتن...میدونی خیلی چیزا از دور قشنگه

خو عزیزم آدم همه چیزایی ک دوست داره ک درست نیست ک اصلا ب فرضم باشی همه پسرا هم بیفتن دنبالت خو تهش ک ...

مرسی عزیزم دلم که وقت گذاشتی،، میشه درمورد محتوای سلام بر ابراهیم توضیح بدی یکم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز