دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5966 عنوان غسل لطفا بیاید 111 بازدید | 12 پست اگه بعد غسل حیض شک کنیم ترشح عادی هست یا لکه های خون غسل باطله؟ گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱 1403/07/23 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راپزل عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 7288 و این شک هااا منو کشته😫😫😫یبار شک میکنم اب همه جای بدنم رسیده یا نه یبار شک میکنم غسلم درست بود یا نه یبار شک میکنم نیت کردم یا نه ببار همین ترشحات اصلا وقت غسل دادن داستان دارم
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5966 و این شک هااا منو کشته😫😫😫یبار شک میکنم اب همه جای بدنم رسیده یا نه یبار شک میکنم غسلم درست بود یا ... وای اره به خدا موندم چیکار کنم😭 گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5966 اصلا وضعیه . این موضوع منو شما نمیدونید چیکار کنم😭🥲 گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
یاس،نرگس عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 604 سلام ببینید پریودی بین پنج تا دهروز رو میگن فرد پریودهحالا اگر زودتر غسل کردی و بعد ترشح دیدی باید دوباره غسل کنی .بستگی به نظر مرجع تقلیدت هم داره.اگر خون به اندازه یک سکه بود و صورتی عبنداره غسل لازم نیس اما اگر بیشتر بود و ادامه دار باید غسل کنی. همسایه کریمه اهل بیت ع.
راپزل عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 7288 این موضوع منو شما نمیدونید چیکار کنم😭🥲 چاره ایی نیس جز اینکه یبار دیگه غسل کنی خیالت راحت بشه بدلت بشینه .یا اگه غسلتو روز مثلا ۷ انجام میدب روز هشتم انجام بده بنا به احتیاط
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5966 سلام ببینید پریودی بین پنج تا دهروز رو میگن فرد پریودهحالا اگر زودتر غسل کردی و بعد ترشح دیدی باید د ... من همیشه ۷ روزه پریود میشم اما بعضی ماه ها هم ۳ روزه این ماه ۳ روزه بود و الان روز ۴ که من لکه ای ندیدم و غسل کردم الانم به نظرم اونا خون نیست و ترشح عادیه غسل صحیحه؟ گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5966 چاره ایی نیس جز اینکه یبار دیگه غسل کنی خیالت راحت بشه بدلت بشینه .یا اگه غسلتو روز مثلا ۷ انجام می ... مرسییی گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
یاس،نرگس عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 604 من همیشه ۷ روزه پریود میشم اما بعضی ماه ها هم ۳ روزه این ماه ۳ روزه بود و الان روز ۴ که من لکه ای ند ... اگر بیرنگه و خون نیست پس غسل لازم نداده همسایه کریمه اهل بیت ع.
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5966 اگر بیرنگه و خون نیست پس غسل لازم نداده مچکرمولی اگر خون باشه اما کمتر از یک سکه غسل نمیخواد درسته؟ گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
یاس،نرگس عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 604 مچکرمولی اگر خون باشه اما کمتر از یک سکه غسل نمیخواد درسته؟ بله درصورتی که فرداش یا چندساعت بعدش دوباره لکه نبینی همسایه کریمه اهل بیت ع.
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5966 بله درصورتی که فرداش یا چندساعت بعدش دوباره لکه نبینی خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱