2777
2789

هنوزم حس میکنم سر به سرم میذاشتن اون تایم ولی خیلی جدی میگن نمیدیدیم چیزی😭

توی قبرستون وادی سلام نجف بودم داشتیم میرفتیم شهید ذولفقاری رو زیارت کنیم بعد یهو اذان شد همه کاروانا جمع کردن که برن نماز بخونن بخونن توی حرم بعد ما رفتیم روی یه قبر بلند وایسادیم که ببینیم کدوم طرف باید بریم 

بعد مامان و بابامم اومدن بالا بعد هرچی نگه میکردیم چیزی نمیدیدیم ولی یکم که دقت کردم کنار یسری ادم که حدود ۱۰ ۱۱ نفر بودن ولی لباساشون مثل یونیوفرم بود دیدم که دقیقا کنارشون قبر شهید ذولفقاری بود بعد به مامان و بابام گفتم که اون ادمایی که اونجا جنع شدن کنارشون قبر شهید ذولفقاریه بابام اینا میگفتن کجا؟ اصلا ادمی نیست 

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

من هر با انگشت نشونشون میدادم مامان و بابام میگفتن هیچی اونجا نیست حتی یکی دوتا از آدمایی که اونجا بودن متوجه من شدن منو نگاه کردن که دارم با انگشت نشونشون میدم...

رفتیم شهید رو زیارت کردیمو اون ادما هنوزم اونجا بودن و خرفی هم نمیزدن اصلا هیچ صدایی نمیدادن ولی حس میکردم زیر چشمی نگاهم میکردن

بعد بازم گفتم به مامانم که اون ادمایی که اونجا بودن رو میگفتم ولی بازم مامان و بابام گفتن هیچکسی اونجا نبوده 

بعد ماماندو بابام گفتن زشته همش بی جنبه بازی درمیاری دم غروب میخوای مارو تو قبرستون بترسونی مگه بچه ای😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر با انگشت نشونشون میدادم مامان و بابام میگفتن هیچی اونجا نیست حتی یکی دوتا از آدمایی که اونجا ب ...

شاید ب چشمت خورده یچیزایی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وای چقد این عادتتون بده که پا میزارید رو قبر خیلی گناه داره

قبر نبود یه سکو بلندی بود هیچ اسم و اینا روش نبود ولی شبیه قبرا بود رفتیم رو اون

رفتی نجف ؟

التماس دعا

حالا به فرض اونا روح اموات بودن

همه قرار نیست ببینن که امواتو

شما دیدی فقط

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

قبر نبود یه سکو بلندی بود هیچ اسم و اینا روش نبود ولی شبیه قبرا بود رفتیم رو اون

رنگ‌ لباساشون چه رنگیه..؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وای چقد این عادتتون بده که پا میزارید رو قبر خیلی گناه داره

ی جاهایی خیلی توی همن قبرا ادم مجبوره از روشون رد شه پسرم میفته از اونحا رد شه من مجبورم از رو قبرا ردشون کنم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

رفتی نجف ؟التماس دعاحالا به فرض اونا روح اموات بودنهمه قرار نیست ببینن که امواتوشما دیدی فقط

اره😭مگه روح اموات گروهی میان کنار یه قبر وایمیستن؟😭😭😭