2777
2789

خودمون معلمیم بعدبا دوستم داشتیم ازسخنی پزشکی حجم دیوونه کننده کتاباشون واینکه کل جوونیشون رو باید با دریای سخت بگذرونن می‌گفتیم یعنی ارزش ندارن اینقد سختی 

گفتم تو پیری به درآمد میرسن 

بعد یه دفعه برگشته میگه چرا انقد پول بهشون میدن گفتم خب چون این همه درس خوندن گفت ماهم که درس خوندیم آخه اعتماد به نفس درسای ما یه اونا یکیه 🤦‍♀️

من اطرافم زیاد پزشک و دانشجو پزشکی داریم واقعا همشون مخ بودن وباید بگم که تو هرکار دیگه ای میرفتن با این هوش و استعداد واراده ای که داشتن صدبرابر پزشکی درآمد داشت دیگه بچه های تجربی می‌دونن 

بعد آخه با معلمی 😐یکیش می‌کنه خدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه شکسته نفسی نکن، دبیرا هم باهوشن، ولی آره درساشون خیلی حجم بالا سنگینی داره، و مدت تحصیلی که آدم و پیر میکنه، با درآمدی ناچیز تا بعد از تخصص

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

چقدر خود تحقیر اتفاقا معلمم باید به اندازه پزشک دستمزد بگیره

خودتحقیر چیه واقعیته 

درسامون قابل مقایسه من خودم دانشجو معلمم دختر خالم پزشکی میخونه هم سنین دوتاییمون ولی اصلا حجم درسا قابل مقایسه نیست بعد کسایی که پزشکی قبول میشن نخبه های جامعه هستن واقعا ما اصلا هیچکس سرکلاسامون کتاب یا جزوه نمی بره که چیزی بنویسه اول تا آخر بچه ها خوابن😐

ولی خدایی رتبه هامون خیلی خوب بوده رفتیم حقوقمون باید بیشتر باشه ولی نه دیگه اندازه ی پزشکا

قرار نیست هرکی پزشکه باهوش باشه و اونایی که پزشک نشدن کم هوش فقط اونا تلاششون لیشتر بوده خیلیام بین ...

من که نگفتم اونایی که قبول نشدن باهوش نبودن من خودم نه رستم به پزشکی می‌خورده نه دوس داشتم نه واقعا اراده ی این همه درس خوندن داشتم ولی دیگه آدم باید انصاف داشته باشه اونا کم کمش با ده پانزده سال برای رسیدن به درآمد ایده آلشون درس بخونن وعملا کل جوونیشون می‌ره 

من کلا ۴سال باید درس بخونم اونم درس فوق راحت

اتفاقا به نظرم معلم مهم تره تا پزشکچون اگر کسی بخواد پزشک بشه (یا هر شغل دیگه ای) به معلمی نیاز داره ...

ببین بحث مهم بودن یا نبودن نیست معلمای ایران وافعا حقشون این میزان حقوق نیست