2777
2789
عنوان

کیک میکری

314 بازدید | 16 پست

کیک میکری درست میکنم پف نمیکنه اصلن.چیکار کنم پف کنه؟ دستورشو از نت برداشتم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

میکری چی هست؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این کیک که میگی هنوز نخوردم  یا اگرم خوردم اسمشو بلد نبودم میشه عکسشو بزاری ببینیم چیه؟

ازین کیک مثلثیا.سرچ کنی کیک میکری میاد

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
بکینگ پودر بیشتر بزن بهش میگن "کوکی"

به اندازه دستورش میزنم.بیشتر بزنم مزش بد نمیشه؟

ولی کلا یه حالت خاصی پیدا میکنه مثل کیک تو فر نمیشه

اره میدونم ولی تو عکسا پف داره مثل کلوچه.

اخ اخ نگو کیک . دیشب شوهرم هوس کیک کرد رفت 30 40 هزار تومن خرید کرد اورد واسش درست کردم شد مثل چوب خشک همه رو ریختم دور. انقدر خجالت کشیدم که نگو گفتم امروز میرم جبران میکنم نمیدونم چرا کیکام پف نمیکنه مزه نون میده  

دخترم تمام زندگی من
اخ اخ نگو کیک . دیشب شوهرم هوس کیک کرد رفت 30 40 هزار تومن خرید کرد اورد واسش درست کردم شد مثل چوب خ ...

چرا؟

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

من تو فرم درس میکنم اکثرا پف نمیکنه شاید دو سه بار پف کرده تا حالا