2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعضیا هی میان میگن درامدمون ایقده نمیدونم اخه مگه میشه گفتم شاید باشه ماهم شروع کنیم

کلاهبردارن اصلا سمتش نرو من زیاد رفتم همش دروغه

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

وا اموزش چی مال کدوم استاد بود؟

والا دقیق نمیدونم همش توتلگرام تبلیغ میکرد منم رفتم توگروهشون کسی ک اموزش میداد پیام دادم گف این مبلغوواریز کن تااموزشارو واست بفرستم خودمم پشتیبانی میکنم ب محض ارسال پول دیگه بلاکم مرد شمارشم داشتم جواب نمیداد

اتفاقا واسه اموزش ترید چندماه پیش یکی ۱۵۰۰ ازم گرفت هرچی زنگ میزنم دیگه جواب نمیده توتلگرامم بلاکم ک ...

💞 استارتر شما اوّل خداتو شُکرکن بعد ی خدابیامرزی واسه بابای طرف بفرست که اقلّاً بعنوان آموزش ..پولی ازت گرفته و بالا کشیده....بعضی کلاهبرداران پا را از این فراتر گذاشته ...وعده میدن که اصل پول و پس اندازتون بما بدین ده برابر میکنیم واسه تون..بیست برابر وپنجاه برابر میکنیم واسه تون و الی آخر....یعنی هدفشون بالا کشیدن تموم سرمایه ی آدم هست...به حق التدریس قانع نیستن...جماعت ساده دل هم وسوسه میشن...پول بیزبون ر میزنند به کارت یارو ...و بعدش...من بُدو...آهو بُدو....البته مال حلال انصافاً لوطی خور نمیشه و خدا جای حق نِشَسته..

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏