2789
عنوان

پروتینه مو

98 بازدید | 27 پست

بنظرتون خوبه؟؟ من پارسال کراتین کردم افتضاح بود ی ماه بیشتر ماندگاریش نبود بعدم موهام ریزشش ۱۰ برابر شد

بنظرتون پروتین کنم خوبه؟ جنس اصلی موهام پف و فر و اینا هست ک بعد کراتین یکم نرم تر و صاف تر شده 

پروتیینه هم شنیدم مثل کراتینه واسه خیلیا ریزش میاره 

اما من موندم چجوریه که یه سری چندسال مدام پشت سر هم کراتین میکنن و ریزش ندارن؟ یجا شنیده بودم بخاطر شامپو بدون سولفاته و باید در کنارش شامپو معمولیم زد حالا نمیدونم واقعا دلیلش فقط همینه یا نه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من که الان 7ماهه کراتین کردم عینه روز اول اصلااا فرقی نکرده

مال من روز دوم با ی کش شل بستم جاش موند دیگه نرفت

درصورتی ک ب آرایشگره گفتم مراقبتی نداره گفت نه

حیف پولم واقعا

پروتیینه هم شنیدم مثل کراتینه واسه خیلیا ریزش میاره اما من موندم چجوریه که یه سری چندسال مدام پشت سر ...

آره دقیقا 

دلیل ریزش شامپو بدون سولفاته چون اون چربی کف سر رو درست تمیز نمیکنه و باعث ریزش میشه

مال من روز دوم با ی کش شل بستم جاش موند دیگه نرفتدرصورتی ک ب آرایشگره گفتم مراقبتی نداره گفت نهحیف پ ...

تا سه روز باید نه میبستی نه آب میخورد نه باید جوری می‌خوابید که حالت بگیره مگه اونجا نشست و تحویل بده

کاربری دست دو نفره 
مال من روز دوم با ی کش شل بستم جاش موند دیگه نرفتدرصورتی ک ب آرایشگره گفتم مراقبتی نداره گفت نهحیف پ ...

واقعا؟ من شنیدم خیلی مراقبت داره هم روغن باید زد هم ماسک 

چقدر هزینه شد؟ حیف واقعا 

آره دقیقا دلیل ریزش شامپو بدون سولفاته چون اون چربی کف سر رو درست تمیز نمیکنه و باعث ریزش میشه

منم همینو شنیده بودم که مثلا بعد هر ۵ دفعه شامپو بدون سولفات زدن باید یه بار با شامپو معمولی کف سرو شست تا ریزش نگیرن اما من خودم تازه ریزش موهام کم شده میترسم کراتین کنم با اینکه عاشق موی لخت و شلاقیم موهای خودمم پف و وزه 

واقعا؟ من شنیدم خیلی مراقبت داره هم روغن باید زد هم ماسک چقدر هزینه شد؟ حیف واقعا

مثل من اگه مراقبت کنید نه مراقبت خاصی نمی‌خواد😁من یادم میره خیلی وقتا روغن ارگان هم نمیرنم

کاربری دست دو نفره 
تا سه روز باید نه میبستی نه آب میخورد نه باید جوری می‌خوابید که حالت بگیره مگه اونجا نشست و تحویل بد ...

چرا اتفاقا شست

ولی گفت همه کار میتونم بکنم ولی خودم نشستم 

ولی از فرداش چون زیرمقنعه بد بود باز باشه با ی کش شل بستم ک فقط جمع بشه و جاش موند

چرا اتفاقا شستولی گفت همه کار میتونم بکنم ولی خودم نشستم ولی از فرداش چون زیرمقنعه بد بود باز باشه ب ...

باید میگفت دیگه درسته قرنطینه نداره ولی سه روز باید رعایت میکردی من موهامو روز دوم زدم پشت گوش حالت افتاد رفتم برام مواد گذاشت و اتو زد دوباره 

کاربری دست دو نفره 
مثل من اگه مراقبت کنید نه مراقبت خاصی نمی‌خواد😁من یادم میره خیلی وقتا روغن ارگان هم نمیرنم

من اگر ترس از ریزشش نداشتم همین الان وقت میگرفتم برای کراتین واقعا دوست دارم🫠

منم همینو شنیده بودم که مثلا بعد هر ۵ دفعه شامپو بدون سولفات زدن باید یه بار با شامپو معمولی کف سرو ...

منم موهام همینجوری بود و با اینکه میدونستم باعث ریزش میشه خیلی محکم روی کراتین کردن وایسادم 

واقعا هم تا چندهفته اول خوب بود ولی بعدش افتضاح هیچ فرقی نمی‌کرد

تازه بالاشهر هم رفتم و گرون بود