2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خدارو داشتم باهاش حرف بزنم اونم از خودش ناامید کرد منو تنهای تنهام

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
یه خدارو داشتم باهاش حرف بزنم اونم از خودش ناامید کرد منو تنهای تنهام

چه میدونم والا  تو کتابی نوشته بود زندگی سراسر درد و رنج،  من سعی میکنم قشنگیا زندگی رو ببینم ولی گاهی کم میارم. 

چه میدونم والا تو کتابی نوشته بود زندگی سراسر درد و رنج، من سعی میکنم قشنگیا زندگی رو ببینم ولی گا ...

چرا باید درد و رنجاش برا ما بیشتر باشه؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
چرا باید درد و رنجاش برا ما بیشتر باشه؟

تا وقتی از این دنیا نریم نمیدونیم دقیقا چی ب چیه ولی از چیزهایی ک بهمون یاد دادن و تو قرآن خوندیم هر کاری حکمتی داره وما درحال امتحان هستیم...  به زندگیم نگاه میکنم چیزهای زیادی برای شکر گذاری دارم ولی چیزایی تو این زندگی اذیتم میکنه

تا وقتی از این دنیا نریم نمیدونیم دقیقا چی ب چیه ولی از چیزهایی ک بهمون یاد دادن و تو قرآن خوندیم هر ...

من واقعا امیدمو به خدا از دست دادم

اونی که از بچگی تا الان زجرم داده داره هی پیشرفت میکنه

به خدا هم اعتقاد نداره جلوی خودم هر روز امامارو فحش میده ولی حالش خیلی خوبه منم بدبخت شدم