2789

خانم 22

دانشگاه‌ آشنا شدیم عاشق شدیم بنا به دلایلی کات کردیم 

همچنان عاشقشم و جونم براش میره ولی ندارمش و امیدوارم بهترین پارتنر نصیبش بشه و خوشبخت بشه پسر خیلی خوبیه و میدونم اونم دوسم داشت

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

کارآموز بودم شرکتش

اوایل یه حرفی زد ازش بدم اومد ولی بعد یه مدت حس می‌کردم میشناسمش یه حسی که می‌گفت انگار از خودمه اشناس حس خیلی خوبی بود 

بعد کمکم از اخلاقش رفتاراش خوشم اومد خیلی به همه احترام میزاره بعد یه مدت خیلی عاشقش شدم اینقدر گریه کردم یکسال از این ماجرا میگذره و من هنوز عاشقشم به امید اینکه اونم یه روزی عاشق من بشه برام دعا کن گلم ❤️ 

Everything will be fine 💯 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محل کار‌ با هم آشنا شدیم

روزای اول با هم بحث و دعوا داشتیم‌ الان بهش فکر میکنم خجالت میکشم 😂خیلی حرفای بدی بهش زدم ولی اون از اول مودب بود هیچی نمیگفت

بعد تقریبا ی سال شمارشو از کسی گرفتم برا ی سوال و کار چون اون موقع دیگه سرکار نرفتم و همینجوری حرف زدیم و عاشق شد و الان نامزدیم 

من ۲۱ سالمه

لایک نکن دوستم🌱

محل کار‌ با هم آشنا شدیمروزای اول با هم بحث و دعوا داشتیم‌ الان بهش فکر میکنم خجالت میکشم 😂خیلی حرف ...

اولین بار که اون شماره منو داشت 

از سر غرور و لجبازی و نمیدونم چی بود بهش گفتم مگه تو چی داری که فک کردم من‌ میام باهات حرف میزنم و باهات میمونم

نه قیافه نه هیچی

طفلک چیزی نگفت هیچی🥲💔😂 

ولی الان دوسش دارم:)

لایک نکن دوستم🌱