2789
چند سالته متاهلی

سی وخورده ای متاهلم 

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مریضی عشقم؟؟

من نه ....ولی....نمیتونم بگم تواین سایت خیلی ازفامیلهای همسرم عضون اشاره کنم میفهمن

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
شمااااا بخوابا؟؟؟ من هفته های آخر مثل شما بیدار بودم بچم دنیا اومد تا صبح بیدار بود😏😣😣😣

خابم نمیبره..اتفاقا دخترمم بیشترین حرکاتش تو همین ساعتاس😥

به یاد پارسال دوران بارداریم💖
عزیزم به حق اربعین حسینی خود خدا شفاش میده گلم

مرسی نازنین....  

عزیزم انشالا خداشفاشون بده ازته دل میگم

ممنونم استارترمهربون