2777
2789

چارت درسی گذاشتن نیمسال اول 403_404 یعنی ماها که جدیدالورود هستیم ؟یکی هم امروز گفت کلاسهای ما بهمن هست 😐 از اینورم  فقط بهمون گفتن دوشنبه هفته بعد بیاید بعد میگن سایت گلستان و ثبت نام غیرحضوری و تاییدیه تحصیلی موندم چه کنم دانشگاه هم جواب نمیده امروز به مو بند بود دعوا بشه حتی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برید توی سایت گلستان دانشگاهتون اونجا نوشته ثبت نامو

با این که ما رفتیم کافینت فرق داره نرم خرابکاری کنم🤦🏻

اینکه امروز رفتیم شناسنامه ،کارت ملی،ریزنمرات،عکس بود که اسکن کردن ماهم دوتا فرم پرکردیم

پس ولش در کل نمیخواد بری فقط بعضی وقتها یه سری بزن آخر ترم هم برو امتحان بده و تمام

فعلا تو مرحله اولش موندم تا این مرحله که تو میگی خدا بزرگه

شماره وآیدی هم رشته هاتونو پیداکنید ببینید اوناچیکارکردنمن از کامنت های اینستای پیج دانشگاهم ازشون پ ...

جایی نیست که بردارم فقط یه کانال هست ادمین اطلاعات میده اصلا اشاره هم نمیشه با اونا که قبل از ما بودن یا نه سوال هم ازشون میپرسی یه جور نگاه میکنن انگار یه ادم فضایی میبینن خودتم اطلاعات بدی به کسی بدشون میاد 

نیمسال چندی برای من اول زدن هر چی میگم عوض نمیکنن خیلی سخته الان برم

تو انتخاب رشته که زده نیمسال اول اما اون خانم گفت کلاسهای ما بهمنه😕