خدا حفظشون کنه. ان شاءالله توان نگهداریشم بهتون بده. من هم جسمی هم روحی داغونم. صبح تا شب تو خونه تن ...
منم مثل شما کسی رو ندارم خواهرم ازم دوره سالی یکبار میاد خونمون مادرم فوت شده کنار یک مادر شوهر بی تربیت بدجنس زندگی میکنم برو فقط خدا رو شکر کن کسی کنارت نیست دق بهت بده مثلا دیروز دخترم رفته بود خونه مادر شوهرم اینا نون خامه خریده بودن دخترم سه سال داره دو تا نون خامه خورده مادر شوهرم میگفت اینا توخونه خودشون غذا به این بچه نمیدن این اینقدر گرسنه بود درصورتی دخترم نهار خورد رفت خونه مادر فشو
منم از ساعت پنج دارم کار میکنم تازه تموم شدم دارم استراحت میکنم
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
منم مثل شما کسی رو ندارم خواهرم ازم دوره سالی یکبار میاد خونمون مادرم فوت شده کنار یک مادر شوهر بی ت ...
خدا رحمت کنه مادرتو. من مادرشوهرم فوت کرده ولی بود باز خوب بود .هرچند با منم زیاد خوب نبود. ولی میدونم نوه دوست داشت. من تلفنی بیشتر صحبت میکنم که همینم اشتباهه چون خیلی حرص و جوششون رو میخورم. هر کسی از مادرشوهر یه شانسی داره. عمه همسر من'بچه پسرش میره بالا حتی گوشت بسته بندی کنه میده به بچه که ببره. تازه خود اون بچه میگه .ولی نشنیدم ازش اصلا ناراحت باشه.تازه عروسشم اصلا بهش محل نمیذاره.هر کسی یه معرفتی داره دیگه
چرا جسمی و روحی کجایی هستی عزیزم منم مثل تو تنهام همیشه
دخترم نارس به دنیا اومد خیلی زجر کشیدم. دکترشم بیسواد بود پدر مارو درآورد. یعنی دیگه بعد از اون اتفاقات آدم نشدم. بدنمم بعد زایمان خیلی درد میکنه چون اصلا به خودم نرسیدم. من قمم