2777
2789
عنوان

خسته شدم 😭😭😭

422 بازدید | 28 پست

خونه رو تمیز کردم دارم از خستگی بیهوش میشم 

راهکار ندارید ؟

برانکارد بیاااارید منو روش بذارید

که من خورد و خمیرم  🥺🥺😎

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چای بخور بشین پای تلویزیوت لذت ببر

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

من حاضرم کل خونه رو هر روز بشورم و تمیز کنم اما یکی بیاد فقط این فندوق منو نگه داره. یعنی بچه داری ا ...

اره قبول دارم مخصوصا کوچیک باشه همش باید بهش برسی حتی شبها خواب نداری یکیو میشناسم چهارده تا بچه رو نگه میداره

من حاضرم کل خونه رو هر روز بشورم و تمیز کنم اما یکی بیاد فقط این فندوق منو نگه داره. یعنی بچه داری ا ...

به نظرت چجوری می‌تونه ؟ من واقعا موندم 

اره قبول دارم مخصوصا کوچیک باشه همش باید بهش برسی حتی شبها خواب نداری یکیو میشناسم چهارده تا بچه رو ...

اون دیگه قدرت الله باید باشه. خدا بهش سلامتی بده.من تو همین یکی موندم . کم مونده خود برم تیمارستان با پای خودم

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

من یه ۷ ساله یه ۳ ساله یه یک سال و نیم دارم داغونم اخری خداخواسته بود ولی درکت میکنم حواهر

اون دیگه قدرت الله باید باشه. خدا بهش سلامتی بده.من تو همین یکی موندم . کم مونده خود برم تیمارستان ب ...

پسره یا دختر چند وقتشه ؟

من یه ۷ ساله یه ۳ ساله یه یک سال و نیم دارم داغونم اخری خداخواسته بود ولی درکت میکنم حواهر

خیلی سخته ؟ آخه اون دوتا آخری کوچیک هستن 

خدا حفظشون کنه. ان شاءالله توان نگهداریشم بهتون بده. من هم جسمی هم روحی داغونم. صبح تا شب تو خونه تنهام.نه کسی میاد نه جایی میرم. تنهایی بیشتر آدمو عذاب میده

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه