2777
2789
عنوان

لعنت به من خدایا چرا اینطوری شدم

95 بازدید | 8 پست

سلام من الان نزدیک ۲ سالی هست نامزدیم ،، بعد الان ۲.۳ بار شده اونم بخاطر بیرون رفتن به نامزدم الکی چیزی گفتم بعد مشخص شده یعنی اینکه بگم اهل چیزی باشم نه فقط برای بیرون رفتن اونم با خالم اینا چندبار الکی گفتم 

قول دادم قسم خوردم دیگه تکرار نشه و هیچ وقت هم دیگه تکرار نشد 

ولی نامزدم متنفره از دروغ مرگشه ،، بعد من دیروز نمی‌دونم چرا واقعا نمیدونم چرا ،، گفتم میرم شهر با دخترخالم برم چشم پزشکی ،، بعد واقعا هم میخواستم برم اول با دخترخالم رفتیم شهر لباس انتخاب کرد برا عروسی بعد نامزدم زنگ زد خاک برسرم لعنت بهم توشهر بودم گفتم تو مطبم تا اون بهم نگفته اومده شهر روبرو مطب چشم پزشکی وایساده و دیده من نیستم ، بعد دخترخالم اونجا خاله هامو دید تو مغازه پیششون وایساد من فوری دویدم برم سمت مطب که ی دفعه نیاد دوبار زنگ زد جواب ندادم یعنی ندیده‌بودمش زنگ زد دختر خالم پیشته گوشی بهش بده دخترخالمم گفته پیشم نیست رفت ، الان من چیکارکنم بخشیده شم واقعا حالم خیلی بده دیروزتاحالا توروخدا بهم راه حل بدید من مقصر بودم ولی چیکارکنم بخدا جای بدی نرفته بودم ولی نمی‌دونم چرا نگفتم بهش  هیچ جوره نمیتونم از دستش بدم😭😭

کسی که خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه

خراب کردی حسااابی ! چجوری  این همه قسم خورده بودی که دیگه دروغ نگی باز دروغ گفتی والا از این به بعد اگه بهت اعتماد کنه عجیبه

کسی که خربزه میخوره پای لرزش هم میشینهخراب کردی حسااابی ! چجوری این همه قسم خورده بودی که دیگه دروغ ...

بهم پیام نامیده باهام فقط حرف بزنه قبول کنه حرف بزنیم درستش میکنم میریم مشاوره درستش میکنم حالم خیلی بده فقط بیاد دیگه هیچی از خدا نمیخوام چرا اشتباه کردم من لعنت بهم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم پیام نامیده باهام فقط حرف بزنه قبول کنه حرف بزنیم درستش میکنم میریم مشاوره درستش میکنم حالم خیلی ...

انشالله که خیر باشه برات

ولی خیلی حق داره فکرش هزااار جا میره خودت رو بزار جای اون

انشالله که خیر باشه براتولی خیلی حق داره فکرش هزااار جا میره خودت رو بزار جای اون

آره می‌دونم الهی امین ،، 

چیکارکنم بخشیده شم ؟ الان چیکارکنم ن جواب پیاممو میده ن‌ هیچی

خیلی😭 حالم بده ، باهام حرف نمیزنه اصلا ، یعنی برمیگرده؟ چیکار کنم ببخشه

بگو میخوام ببینمت باهات حرف بزنم

بعد براش توضیح بده بگو من واقعا قصدی نداشتم ک گفتم خودتم ک میدونی من جایی نمیرم زیاد کاری نمیکنم

بگو تو ک بهم اعتماد داری 

بعدم بهش بگو ک مطب بودی بعدش رفتین تو خیابون 

منطقی باهاش حرف بزنی حتما قبول میکنه

توهم دیگع کارتو تکرار نکن