2777
2789
عنوان

ابجو ➕عکسسسس✔✔✔

274 بازدید | 16 پست

دوستان از این مخمر ابجو خارجی چ نتیجه هایی دیدین ؟ یا مارک بهتر چی سراغ دارین

کلا از چیزای داروخونه چی بگیرم صورتم و بدنم اضافه بشه 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط باعث چاقی صورت نمیشه که فول بادی چاق میشی 

اگر هم میخوای چاق بشی اون هزینه ای که میدی دارو بده اشتراک بخر با نرم افزار وزن زیاد کن 

کرفس یا gym show رو نصب کن اشتراک یه ساله بخر 

هدف رو بزن افزایش وزن کالری مشخص بهت میده هر چی میخوری وزن میکنی وارد برنامه میکنی نشون میده در روز چقدر کالری خوردی زیادتر هم مصرف کنی میزنه مازاد 

سالمتر هم هست اینکار 

والا من میرفتم باشگاه مربیم بهم برا لاغری میگفت بخور!! دیگه نمیدونم

واااا . این برای چاقیه ها

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

من با این صورتم چاق شد وزنم هم اضافه شد ولی معده درد گرفتم

چند دوره خوردم نمیگم بد بود ولی باید زوووم میکردم تا تغییری حس کنم ..یکی گف فقط خارجیش

واااا . این برای چاقیه ها

نمیدونم اینو از نت گرفتم برات

مخمر آبجو باعث تنظیم مصرف گلوکز شده و ورود گلوکز به سلول ها را افزایش می دهد که باعث افزایش متابولیسم سلول های بدن می شود. در واقع خود این موضوع باعث سوزاندن چربی ها در بدن شده که این اتفاق در کاهش وزن و همینطور آب کردن چربی ها از اثر مثبتی برخوردار است.

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

فقط باعث چاقی صورت نمیشه که فول بادی چاق میشی اگر هم میخوای چاق بشی اون هزینه ای که میدی دارو بده اش ...

این مخمر رو استفاده کردین ک میگین چاق میکنه ؟

راستش بغیر کالری و اینا کمکی هم میخوام سریع تغییر کنم مراسممه 

نمیدونم اینو از نت گرفتم براتمخمر آبجو باعث تنظیم مصرف گلوکز شده و ورود گلوکز به سلول ها را افزایش م ...

وای😂😂😂 من هرداروخونه رفتم گفتن واسه تپلی صورتو... حالا بازم میپرسم 

این مخمر رو استفاده کردین ک میگین چاق میکنه ؟راستش بغیر کالری و اینا کمکی هم میخوام سریع تغییر کنم م ...

نه اینو استفاده نکردم ولی زمانی که میخواستم صورتم پر بشه بهم گفتن فقط صورت پر نمیشه کلا چاق میشی منم قیدشو زدم