2777
2789
عنوان

پرونده جنایی 🔍💔

3244 بازدید | 78 پست

این پرونده جنایی واقعیه و من از یه کانال برداشتم گفتم شما هم ببینید  

(اینجا فیلمه نتونستم آپلود کنم)سال‌های زیادی از زندگی این دختر تو حبس شدنای ۲۴ ساعته توی کمد می‌گذشته، این کارو مادرش "باربارا" و شوهرش "کنت" انجام می‌دادن و تو همون چند دقیقه‌ای که تو روز آزاد بوده هم به طرز غیر قابل باوری شکنجش می‌دادن، صدمه‌هایی که به بدن این دختر خورده بود خیلی شدید بود انقدر شدید بودن که دکترا اتفاقی که واسه این دختر افتاده رو به قربانیای هولوکاست تشبیه می‌کردن

این داستانی که می‌خوام بگم داستان دختریه که ۶ سال تو کمد حبس شد...

هستین بذارم ؟

چی بگم :)😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لورن ۱۲ آپریل ۱۹۹۳ تو تگزاس به دنیا اومد، به محض به دنیا اومدنِ لورن مادرش قصد ترک کردن اونو داشت چون که تصمیم گرفته بود اونو واگذار کنه ،باربارا نمی‌دونست که پدر این بچه کیه و تو زمانی که اونو حامله بود و این بچه تو شکمش بود نتونسته بود هیچ ارتباطی باهاش بگیره

تو همون اتاقی که مادرش ترکش کرد یه زنی به اسم "سابرینا کَوِنا" با آغوش باز منتظر لورن بود و اونو به فرزندی قبول کرد، تا ۸ ماهگی لورن، سابرینا و شوهرش بیل اونو مثل بچه خودشون بزرگ کردن ولی یه دفعه معلوم نیست چی شد که باربارا به دادگاه درخواست داد که لورنو می‌خواد و وکیل سابرینا هم به خاطر اینکه موقع واگذاری بچه یه سری مدارک رو کامل نکرده بود دادگاه رو باخت و دادگاه بچه رو از سابرینا گرفت و به مادر واقعیش داد که قبلاً اونو ترک کرده بود

سابرینا و بیل هشت سال بعد تو اخبار خبری رو از لورن دیدن که حسابی شوکه‌شون کرد، یه جرمی که انقدر وحشتناک بود که عنوان سومین کودک آزاری تاریخ رو گرفت، زمانی که بچه رو تحویل مادر اصلیش دادن یه مدت لورن میومد پیش بیل و سابرینا و اونا رو می‌دید و طبق قانون لورن بین این دو خانواده رفت و آمد داشت ولی بعد از یه مدت سابرینا متوجه یه چیزهای مشکوک روی بدن اون دختر شد یه جاهایی از بدن لورن زخم بود و قرمز بود و خیلی غیر عادی بود و همش گریه می‌کرد، سابرینا احتمال داد که یه اتفاق خیلی بدی داره میفته