2777
2789
عنوان

بهترین لحظه زندگیتون کجا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست

خوشحالم حالت خوب شد و به زندگی برگشتی استارتر عزیز

من لحظه ای که مدرسه ی مورد علاقم قبول شدم خیلی ذوق کردم 

و تموم روزهایی که پارتنرم کنارم بود 

و اخرین شبی که دیدمش از ذوق هی میپریدم ببینم اینا همش رویا بوده یا واقعی بوده

بعد میدیدم هنوز همون لباس تنمه و کلی ذوق میکردم و میخندیدم و دوباره میخوابیدم

چند روز بعدش رابطمون خراب شد...

دلم براش تنگ شده

میشه واسم نفری یه صلوات بفرستین دوباره باهاش اوکی شم

عالی مثل یک خواب و رویای شیرین

نترسیدی از مرگ؟

خودت حس میکردی تو کمایی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی مثل یک خواب و رویای شیرین

چرا نمیگی برا چی رفتی تو کما؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
نه من چیزی برای از دست دادن نذاشتم و شاید بگید خالی می‌بندم اما تو یک باغ زیبا و بزرگ بودم که واقعا ...

اهان 

چقد تو کما بودی؟

۶ روز

خداروشکر الان خوبی عزیزم

خودت میفهمیدی تو کماییی؟ 

چیزی میشنیدی؟