2777
2789

نشنیدم تا الان درموردش

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من آره براش تودفترم مینوشتم ازش میخاستم دعاکنه آی وی افم مثبت بشه و باردار بشم وازته قلبم میگفتم حتم ...

ای جانم خداروشکر عزیزم .میشه واضح بگی که چجوری مینوشتی و بعد نوشته ات رو چیکار میکردی اخه بعضیا میگن باید بسوزونی بعضیا هم میگن باید یجای ک دوز باشه ازت نگهش داری

ول نامه با نام خدا شروع کن بعد خواسته رو بگو اخرشم از خدا تشکر کن که فرشته رو فرستاده از خود فرشته ام تشکر کن بگو که از سوی خدا اومد کمکت کرد به خواستت رشیدی و یا اینکه پیامم به طرف مقابل رسوندی اگه مربوط به خودتم هست میتونی به فرشته خودت نامه بدی

مثلا باافرادی که کار داری به فرشته نگهبان اونا نامه مینویسی مثلا سلام بر تو ای فرشته مثلا سعید امیری بعد بگو تورا از سوی خدا فرا میخوانم که از سوی او بهذکمکم بیای منو کمک کنی تا خواسته ام برسم

ای جانم خداروشکر عزیزم .میشه واضح بگی که چجوری مینوشتی و بعد نوشته ات رو چیکار میکردی اخه بعضیا میگن ...

ممنون😊

یه دفتر برداشتم مینوشتم شکرخدا ک باردار شدم شکرخدا ک ای وی افم مثبت شد یجوری مینوشتم ک انگار این اتفاقا افتاده حتی باورت نمیشه یه ماشین بودخیلی دوست داشتم الان ک دفترمو خوندم دیدم نوشتم خداروشکر ک این مدل ماشینو دارم اصلا یادم نبودک اونجا یادداشت کردم و الان اون ماشینو داریم شکر خدا،برای فرشته ها هم میتوشتم بخصوص برای هانیل ک فرشته ای هست برای بچه دارشدن 

به فرشته هانیل:توراتقدیس میکنم وخداراسپاس ک بزودی من بچه دار میشوم آی وی افم مثبت میشه وبالاخره منم مادرمیشم😭به اذن و اجازه خداوند بلند مرتبه

ممنون😊یه دفتر برداشتم مینوشتم شکرخدا ک باردار شدم شکرخدا ک ای وی افم مثبت شد یجوری مینوشتم ک انگار ...

برای اینکه شوهرم برگرده سمتم چی بنویسم خوبه؟؟؟ 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

ای جانم خداروشکر عزیزم .میشه واضح بگی که چجوری مینوشتی و بعد نوشته ات رو چیکار میکردی اخه بعضیا میگن ...

تو گوگل سرچ کنید. بنویس تا اتفاق بیفتد. البته همراه با تلاش باید باشه.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

چیز دیگه ای هم خواستید ازش؟

بله بخداباورتون نمیشه یه مدل ماشین بود ک حتی فکرشم نمیکردم یروزی بخریم قراربودیه ماشین دیگه مدل پایینتر بخریم پولمون جور نشد ومن خیلی ناراحت شدم خیلی غصه خوردم امافکرشم نمیکردم چندماه بعد بتونیم اون ماشینه ک آرزوم بود داشته باشیم اونم صفرشو بخریم فقط باید به چیزایی ک مینویسی اعتقاد داشته باشی