2777
2789
عنوان

مردودشدم

241 بازدید | 25 پست

من فقط رشته های صرفاباسوابق تحصیلی انتخاب کردم رشته های انسانی وشناورمثل علوم قرآن و حدیث،علم اطلاعات شناسی اونم دانشگاه دولتی چراااین اتفاق افتادهنوزتوشک قراردارم میشه بیاین

اگه شهرهای خیلی دور رو میزدین قبول میشدین شایدبهمن ماه مجدد انتخاب رشته کنی انشاالله اینبار قبول میش ...

ن شهرهای دورامکانش وندارم نهایتابامسافت دوسه ساعت انتخاب کردم بیشترشهرهای غربی حس میکنم معدلم پایین بوده برای همین بهتره ترمیم کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن شهرهای دورامکانش وندارم نهایتابامسافت دوسه ساعت انتخاب کردم بیشترشهرهای غربی حس میکنم معدلم پایین ...

ترمیم تنها برای کنکور تاثیر داره با ترمیم اصلا معدل عوض نمیشه 

با معدل های کمتر از ده هم قبول شدن

سمت غرب کشوری ؟

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

ترمیم تنها برای کنکور تاثیر داره با ترمیم اصلا معدل عوض نمیشه با معدل های کمتر از ده هم قبول شدنسمت ...

اره چطور ممکنه من معدلم نسبتاپایین بودمگ روی ترازسوابق تاثیرنمیذاره

عزیزم ببخشید ولی بی تعارف این رشته ها چین که بخوای بخونیشون وقتت وواز سر راه اوردی برو دنبال پول اینا دیگه چین

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
عزیزم ببخشید ولی بی تعارف این رشته ها چین که بخوای بخونیشون وقتت وواز سر راه اوردی برو دنبال پول این ...

من ب همین رشته هام راضی بودم نمی دونم چراااینطورشدبااینکه توقعم درهمین سطح بودبازم چیزی نیاوردم

من ب همین رشته هام راضی بودم نمی دونم چراااینطورشدبااینکه توقعم درهمین سطح بودبازم چیزی نیاوردم

قسمت بوده مردود بیاد اخه اینا ارزش وقت گداشتن نداره والا من که خودمم دارم پیراپزشکی میخونم حس بی ارزشی میکنم چون توی ایران به حقت از راه درس خوندن به سختی میشه رسید این رشته ها که دیگه جای خود دارد که اصلا خارج کشور وجودم ندارن

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
قسمت بوده مردود بیاد اخه اینا ارزش وقت گداشتن نداره والا من که خودمم دارم پیراپزشکی میخونم حس بی ارز ...

پیراپزشکی ک خیلی خوبه اخه من خودم فقط میخام مدرکی داشته باشم درکنار اون مهارتی یادبگیرم بنظرت برای ترم بهمن هم انتخاب کنم اینطورمیشه؟؟

پیراپزشکی ک خیلی خوبه اخه من خودم فقط میخام مدرکی داشته باشم درکنار اون مهارتی یادبگیرم بنظرت برای ت ...

اگه واقعا به درس علاقه داری رشته های تاپ انسانی حقوق و مدیریت  و روانشناسی یا فرهنگیان یکسال تلاش کن ایتارو بیاری اگه نه همون دنبال مهارت باش اگه ام میخوای صرفا مدرک داشته باشی دانشگاه ازاد بزن

اگه واقعا به درس علاقه داری رشته های تاپ انسانی حقوق و مدیریت و روانشناسی یا فرهنگیان یکسال تلاش کن ...

نمیتونم آزاد وانتخاب کنم امکانش وندارم خودم ریاضی خوندم کنکورم پذیرفته نشدم تنهاراه برام همین رشته های باسوابق هس

نه ترمیم تنها برای کنکور تاثیر می‌ذاره با ترمیم معدل عوض نمیشه میشه

با سوابق هم باید هر رشته ای بود رو می‌زدی و اونم تقریبا خیلی از جاها رو 

نه ترمیم تنها برای کنکور تاثیر می‌ذاره با ترمیم معدل عوض نمیشه میشهبا سوابق هم باید هر رشته ای بود ر ...

آخه امکانش وندارم ک هرجایی برم فقط چن شهرنسبتانزدیک انتخاب کردم ینی ترمیم روی ترازسوابق هم تاثیرنداره؟؟

آخه امکانش وندارم ک هرجایی برم فقط چن شهرنسبتانزدیک انتخاب کردم ینی ترمیم روی ترازسوابق هم تاثیرندار ...

مجدد بهمن ماه انتخاب رشته کن

نه تاثیر ندارع انتخاب رشته براساس سوابق هم اولویت با معدل نهایی هست

ترمیم تنها کنکور تاثیر می‌ذاره 

مجدد بهمن ماه انتخاب رشته کن نه تاثیر ندارع انتخاب رشته براساس سوابق هم اولویت با معدل نهایی هست ترم ...

خبب اگرترمیم معدل کنم همینطور کنکورشرکت کنم بعدباسوابق تحصیلی دراون صورت هم معدل تغییرنمیکنه،؟؟