2789
عنوان

مشکل روحی

75 بازدید | 11 پست

من چند وقته هرچی تلاش میکنم خوبی های خودمو ببینم نمیتونم فقط دارم نقطه ضعفها و نکات بد شخصیتمو میبینم برای اینکه بتونم بهتر و قشنگتر خودمو ببینم باید چیکار کنم؟حالم از خودم بهم‌میخوره

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

سلام.. ریشه در حرفهای اطرافیان داره؟یا تو محیطی هستید که این حس رو دریافت کنید ازش؟وقتی کار اشتباهی ...

بله کلا در شرایطی هستم ک همش بهم میگن تو ادم ناکارآمدی هستی و این حس رو بیشتر از خواهرم میگیرم خیلی حس بدیه خیلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام.. ریشه در حرفهای اطرافیان داره؟یا تو محیطی هستید که این حس رو دریافت کنید ازش؟وقتی کار اشتباهی ...

ما خیلی دعوا داشتیم تو خونه برخوردمون معمولا با داد و بیداد همراه بود

بله کلا در شرایطی هستم ک همش بهم میگن تو ادم ناکارآمدی هستی و این حس رو بیشتر از خواهرم میگیرم خیلی ...

خب علت این حال شما تقریبا مشخصه. وقتی خانواده و اطرافیان برخورد مناسبی نداشته باشن در زمانی که دچار مشکل شدیم یا کار اشتباهی انجام دادیم و.. احتمالش زیاده که درگیر مشکلات روحی بشیم مثل احساس ناکافی بودن. حسی که شما دارید محیط زیاد تاثیر گذار بوده در اون.. نمی‌دونم چند سالتون هستش ولی سعی کنید،تا جایی که می‌شه نه به صورت قطع ارتباط کامل، ولی با خواهرتون کمتر ارتباط برقرار کنید. کمتر باهاش یه جا باشید. و نسبت به صحبت هاشون بی‌تفاوت باشید. توجه زیاد به حرفهای بیهوده باعث می‌شه که فرد فکر کنه خیلی داره تاثیر می‌ذاره روی شما و داره تضعیف می‌کنه حس خوب شما نسبت به خودتون رو، در این صورت بیشتر ادامه می‌ده.

خب علت این حال شما تقریبا مشخصه. وقتی خانواده و اطرافیان برخورد مناسبی نداشته باشن در زمانی که دچار ...

خیلی باهاش رابطم خوب نیس و رابطه انچنانیم ندارم ولی نمیتونم نسبت ب حرفاش بی تفاوت باشم همه میدونن و میگن ک خیلی حرفاش قشنگ نیس و فقط بلده ایراد بگیره چیکار کنم حرفاش روم تاثیرنزاره خسته شدم تا دوروز پیش مثل مادرش ازش مراقبت میکردم الان باید ازش حرف بشنوم

ما خیلی دعوا داشتیم تو خونه برخوردمون معمولا با داد و بیداد همراه بود

و یه چیزی که جا موند علت یابی کنید چی می‌شه یا چه کاری انجام می‌دید و چه اتفاقی رخ می‌ده که خواهرتون شروع می‌کنه به سرزنش و اذیت شما.

اگه واقعا کار اشتباهی هستش کنار بذارید تا ارتباطتون بهتر بشه.

ولی خب هستن افرادی که دائم در حال گرفتن انرژی بقیه هستن.

در اصطلاح روانشناسی بهش می‌گن افراد انرژی خوار. و هر کاری که از دستشون بر میاد انجام می‌دن تا حال بقیه بدتر بشه و اوقاتشون تلخ بشه.. اگه حس می‌کنید جزو این دسته هستن ارتباط کمتر به نفع شماست. چون اصلاح شدنشون زیاد ممکن نیس تا خودشون نخوان.

و یه چیزی که جا موند علت یابی کنید چی می‌شه یا چه کاری انجام می‌دید و چه اتفاقی رخ می‌ده که خواهرتون ...

من تو همچین خوانواده ای بزرگ شدم ک میخوان حال بقیه رو بد کنن خودمم ی وقتایی اینجوری میشم دوس ندارم اینجوری باشم باید این مشکلمم برطرف کنم نکته خیلی خوبی بود ممنون ازتون❤😊⚘️

خیلی باهاش رابطم خوب نیس و رابطه انچنانیم ندارم ولی نمیتونم نسبت ب حرفاش بی تفاوت باشم همه میدونن و ...

خب ایا تغییر می‌کنن؟ حرف بزنید باهاشون فایده داره؟ بگید که ناراحت و اذیت هستید شرایط تغییر می‌کنه؟ اگه جواب اره هستش که صحبت کنید باهاش. ولی اگه همینجوری ادامه می‌دن و تاثیری نداره صحبت.. روی خودتون کار کنید که بی‌تفاوت باشید و توجهی نشون ندید. کاملا حق دارید ناراحت کننده‌اس این اتفاق.. ولی با توجه و ارزش و بها دادن به سخن بیهوده حال خودتون بد می‌شه. مراقب خودتون باشید❤️

همون لحظه که حرف زده می‌شه همون لحظه از ذهنتون بیرون کنید.

خودتون و ذهنتون رو مشغول چیزای بهتری کنید.

خب ایا تغییر می‌کنن؟ حرف بزنید باهاشون فایده داره؟ بگید که ناراحت و اذیت هستید شرایط تغییر می‌کنه؟ ا ...

ن واقعا بهتر نمیشه جون پیش اومده و دیدم بهتر نمیشه ممنونم از راهکارهاتون خدا خیرتون بده حالم بهتر شد خدا ب زندگیتون برگردونه🤲

ن واقعا بهتر نمیشه جون پیش اومده و دیدم بهتر نمیشه ممنونم از راهکارهاتون خدا خیرتون بده حالم بهتر شد ...

خیلی مراقب حال دلتون باشید. ان‌شاءالله خدا خودش حال خوب و ارامش رو به قلب و زندگیتون هدیه کنه.❤️

چه دعای خوبییی،ممنونم بزرگوار.🙏🏼❤️

خیلی مراقب حال دلتون باشید. ان‌شاءالله خدا خودش حال خوب و ارامش رو به قلب و زندگیتون هدیه کنه.❤️چه د ...

قربان شما سلامت باشید خیلی خیلی ممنونم❤️❤️❤️