2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

95 بازدید | 12 پست

من بنا به دلایلی که تو تاپیک قبلم نوشتم افسردگی گرفتم و خود زنی میکنم و اینکه کنکوریم هستم

راهی برای درمانش هست؟

احساس میکنم برای کنکور خیلی عقب موندم و اینکه درسمم زیاد خوب نیست

دخت شیرازی🥹💕

من خودم مثل تو بودم پارسال با رتبه عالی مردود شدم و حالم خراب بود یه دو ماهی استراحت بده و باشگاه رو شروع کن و کم کم درسارو شروع کن هیچ وقت دیر نیست

🗡 don't kill me, just help me run away

من خودم مثل تو بودم پارسال با رتبه عالی مردود شدم و حالم خراب بود یه دو ماهی استراحت بده و باشگاه رو ...

اخه خیلی عقبم ،دهم یازدهم رو نتونستم جمع کنم دوازدهم هم با اینکه اوایل مدرسه هست بازم احساس میکنم عقب افتادم

دخت شیرازی🥹💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط سعی کنید که معدل خوب باشه وگرنه کنکور حالا ی سال پشت کنکور میشه ی رشته خوب اورد تمرکز کنین روی م ...

بنظرتون اگه پشت کنکور بمونم یه آدم خنگ  و داغون شناخته میشم؟

دخت شیرازی🥹💕
اخه خیلی عقبم ،دهم یازدهم رو نتونستم جمع کنم دوازدهم هم با اینکه اوایل مدرسه هست بازم احساس میکنم عق ...

من کل این سه سالو سر جمع تو چهارپنج ماه جمع کردم وقت اضافه هم اوردم اصلا سخت نیست اگه میخوای افسردگیت هزار برابر نشه مراقب باش پشت نمونی

🗡 don't kill me, just help me run away

من کل این سه سالو سر جمع تو چهارپنج ماه جمع کردم وقت اضافه هم اوردم اصلا سخت نیست اگه میخوای افسردگی ...

چه رشته ای قبول شدین؟

و اینم بگم سهمیه منطقه ۳ دارم

دخت شیرازی🥹💕