2777
2789
عنوان

نامزدم

380 بازدید | 16 پست

نامزدیم بهم خورد سرقضیه اینکه بهش گفتم حرومزاده رف ب خانوادش گف خانوادشم کشیدن عقب خودشم گف حرمتا شکسته شدن ازمن جداشوبرو بیشترازاین تودختری لطمه میبینی  اونادیگه محال راضی بشن ای کاش دستم شکسته بوداین پیامونداده بودم حالادیگه دومادمون ولکن نیس میگ میرم میکشمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پیامی؟؟ خب تقصیر خودت بوده وقتی تا این حد بی احترامی و توهین می کنی و حریم هارو میشکنی باید توقع همچین برخوردی رو داشته باشی‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دومادتون چی کاره ست این وسط ، بره بکشه که عالم و ادم بیشتر حق رو به اونا بدن و تو کلا ادم بده بشی و انگشت نمای این و اون که اره دختره اینه خانواده اش اینن ، زن و بچه خودشم بندازه به بدبختی و دادگاه و دیه و قصاص

عجب 
چجوری درستش کنم فک کردم بهم خیانت کرده

عقدین؟؟ ببین اون نباید چنین چیزی رو به خانوادش می گفت. حالا که گفت اگر دوباره به برگردین هم خانوادش نمی‌ذارن همه چی مثل قبل بشه.

خودشم مشخصا تمایلی به ادامه نداره وگرنه یکم بیشتر صبر می کرد تا هردوتون یکم فکر کنید و باهم تصمیم بگیرید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عقدین؟؟ ببین اون نباید چنین چیزی رو به خانوادش می گفت. حالا که گفت اگر دوباره به برگردین هم خانوادش ...

خودش بمن گفت یکی دوماه فرصت بده بارهاباخانوادش صحبت کرد اماگفت نشدنی هست

عقدین؟؟ ببین اون نباید چنین چیزی رو به خانوادش می گفت. حالا که گفت اگر دوباره به برگردین هم خانوادش ...

نه شیرینی خورده یکساله ونیم هرنوع ارتباطیم توبگی داشتیم