2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی🥕🥕🥕🥕🥕🥕

169 بازدید | 13 پست

ازدواج سنتی رو نمیپسندم

ازدواج سنتی قرار گرفتن در عمل انجام شدست

در عمل چاره ای جز خواستن طرف نداری چون خطبه خونده شده

من ازدواج مدرن بی فکر دو تا بچه رم نمیپسندم پس منظورم از از ازدواج عاشقانه ازدواج کورکورانه نیست

اما آشنایی تحت نظر خانوادرم نمیپسندم

این تصمیمی که هر کس فقط خودش باید بگیره

اگه انقدر ضعیفی که بدون اطلاع خانوادت هنوز نمیتونی باکسی آشنا شی کلا ازدواج نکن چون بزرگ نشدی

بنظر من یه لونه باید با قلب تپنده و عشق و عطش شروع بشه

با خواستن بی صبرانه

بعد اون هویجا چیه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

منم دوست دارم عاشق بشم

ولی الان از دست بابای … دلم می‌خواد فقط ازدواج کنم از دستش راحت بشم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفهمیدم ایموجی هویج برا چی بود

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ازدواج مدرن هم تهش ول میکنن و با یه قلب شکسته میمونی 💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

هردو اگه با منطق پیش بره درسته 

اولی حداقل باید شیش ماه قبل از عقد همو درست بشناسید بعد عقد کنید 

دومیم همینطور 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

منم دوست دارم عاشق بشمولی الان از دست بابای … دلم می‌خواد فقط ازدواج کنم از دستش راحت بشم

واقعا چرا منطق نداری تو؟ببین بزار بهت بگم هیچ جوره نمیشه خانواده رو کنار گذاشت میشه کم رنگش کرد ولی همیشه یه جوری روت تاثیر میذارن اما به نظر خودت ازدواج به خاطر فرار از خانواده مسخره نیست؟

🗡 don't kill me, just help me run away

سنتی آشنا شدم.

از خوندنه خطبه پشیمون نیستم. (یه صیغه محرمیت واسه آشنایی بیشتر..)

قبل از اونم یک ماه و چند هفته (بدونِ هیییچ حرفی از طرف خانواده ها که زود باشید ، یا حتمااا بله بگو ، وجود نداشت!!) آشنایی اولیه بود. الانم یه صیغه‌س واسه آشنایی کامل.

هر چی که گفتی بستگی به خانواده ها و طرز تفکر فرد داره. نمیشه جمع بست و گفت که همهههه ازدواج سنتیا بدبخت شدن!!!

الانم در لاکپشتی ترین حالت ممکن. داریم آشنا میشیم. نه منو میخوان قالب کنن نه به اون میگن بگیر ، بگیر🌝👍.

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .