2777
2789
عنوان

دوتا همکار سمی

350 بازدید | 15 پست

ما یه مدیر کار نابلد داریم اخلاقش بده 

اما همکارام تا میبینن نیست پشتش غیبت میکنن بعد من میفهمم دوتاشون فکر میکنم حقشونه مدیر اونا باشن اونا باشدت بیشتری غیبت میکنن

یعنی یچیز که ۱۰هست رو بزرگنمایی میکنن وتا چند روز دربارش غیبت میکنن من واقعا اذیت میشم خودمم از مدیره خوشم نمیاد اما نمیتونم پشتش انقدر جلو برم و حرف بزنم 

بنظرتون چجوری ازین بازی کثیف بکشم کنار که اون دوتاهم ناراحت نشن

نمیخوام حرفاشونو بشنوم

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊

دوست عزیز من تجربه همکار بد دارم والان دیروز جمع شدیم حاله زنک بازی بقیه ک مینداختن گردن این اون بزاریم کنار سعی کن تحت هیچ شرایطی باشون تلفنی بعد کار حرف نزنی دوری دوستی خودت نگیر جلوشوت و همیشه بی احترامی کردن بگو مودب باش قوی باش و اصلا تومحیط کار تو بی احترامی نکن 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس✌️

سعی کن یکجا باهاشون نشینی یا اگر خیلی گیر دادن فقط گوش کنی و سکوت کنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا موقع حرف زدن خودت مشغول کن با گوشی تمیز کاری هرچی ببین فردا میگن توگفتی مثل اینک همکارم ک شمارم گرفت دوست باشیم رفته گفته من هرشب زنگ میزنم بعد  میاد میگه بیا خونموک هواست بدهه

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس✌️

دوست عزیز من تجربه همکار بد دارم والان دیروز جمع شدیم حاله زنک بازی بقیه ک مینداختن گردن این اون بزا ...

من کوچکترین آدم اون گروهم نمیتونم انقد صریح باشم

هر چی کفتن شما سکوت کن و اگه نظرت رو خواستن لبخند بزن و بگو ولش کنین این حرفارو بیاین حرف خودمونو بزنیم..یا به بهونه های مختلف جمعشون رو ترک کن ...

قرار نیس سنت از اونا بزرگتر باشه دختر خوب بی احترامی کردن بگو مودب باش خاله زنک بازی دراوردن بکش کنار بگو من وسط خودتون نکشید من خاله زنک بازی بدم میاد محترم باش مودب بگو شخصیت بزار برا خودت نزار بهت چیزی بگن فردا حرف حدیثی شد گفتن تو گفتی میخوای چیکار کنی 

اصلا موقع حرف زدن خودت مشغول کن با گوشی تمیز کاری هرچی ببین فردا میگن توگفتی مثل اینک همکارم ک شمارم ...

می‌دونی چیه؟ من حتی نمیخوام بشنوم بخدا غیبتاشونو بنظرت اگه اصلا باهاشون یجا نشینم زشته؟

قرار نیس سنت از اونا بزرگتر باشه دختر خوب بی احترامی کردن بگو مودب باش خاله زنک بازی دراوردن بکش کنا ...

آهان باشه ممنونم سعی میکنم محکم باشم.

می‌دونی چیه؟ من حتی نمیخوام بشنوم بخدا غیبتاشونو بنظرت اگه اصلا باهاشون یجا نشینم زشته؟

ن زشت نیس گفتن چرا رفتی اون ور رک بگو من از غیبت خاله زنک بازی تومحیط کار بدم میاد اومدم کار کنم نیومدم بشینم سبزی پاک کنم غیبت 

آهان باشه ممنونم سعی میکنم محکم باشم.

فردا میندازن گردنت میگن توگفتی از نون خوردن میندازنت فکر کردی مهمی براشون ن تومحیط کار ن دوستین ن فامیل غریبه این محتاج کارتی باید قوی باشی دختر خوب 

هر چی کفتن شما سکوت کن و اگه نظرت رو خواستن لبخند بزن و بگو ولش کنین این حرفارو بیاین حرف خودمونو بز ...

درسته... چشم.البته طرد میشم احتمالا اما مهم نیست خستم کردن واقعا 

وسط حرفاشون عذرخواهی کن بروبه یه کار دیگه برسحتی سر هم تکون نده که بگن موافقه

درسته. بنظرتون با اینکار از من بدشون میاد؟

البته مهم نیست.مهم اینکه خدا اولویت داره واقعا غیبت کردن اذیتم می‌کنه اما اونا هم طردم میکنن مگه نه؟

واقعا اخلاقشون غیرحرفه ایه