2777
2789
عنوان

بعد از خیانت

268 بازدید | 18 پست

شوهرم بخشیدم ب خاطر بچه هام ، به خاطر زحمتی ک کشیدم تو این ۱۱ سال.

حالا  نمیتونم زندگی کنم ذهنم درگیره ، همش فکر میکنم داره بازم خیانت میکنه  ، پاشو از خونه میزاره بیرون تا میاد اصلا حالم خوب نیست، خیلی حس بدیه ، نمیدونم چیکار کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثه تو بخشیدم ولی کاش نمیبخشیدم الان دارم خودم ذره ذره آب میشم

چند وقته ؟ تونستی اعتماد کنی ؟ این رمز گوشی هم داده، شبا چک میکنم ، تو سرچ گوگلش دیدم نوشته کرایه خونه ساعتی، باز خراب شد زمانو زمین رو سرم، صبر میکنم بگذره مدتی ببینم چیه این

چند وقته ؟ تونستی اعتماد کنی ؟ این رمز گوشی هم داده، شبا چک میکنم ، تو سرچ گوگلش دیدم نوشته کرایه خو ...

یکی دوتا نبود ک بگم چن وقته ولی دیگه حالم خوب نشد :(

اگه خدا بخواد میشه 
خدا دقیقا کجاست ما اینجوری آب بشیم اونا عین هیالشون نباشه . مگه چقدر زنده ایم ک با این حس و حال زندگ ...

چی بگم والا الان ی چیزی بگم خدا پرستا حمله میکنن بهم فقط میدونم ک ب هرکسی نباید بها داد بیشتر از ظرفیتش 

اگه خدا بخواد میشه 
منم همینجور شدم میدونی چرا هنوز داری اذیت میشی چون هنوز برا خودت حلش نکردی یه بار برا همیشه با شوهرت ...

میگم 

اونم قسم میخوره میگه بخدا تمومه هیچکی نیست 

اما وقتی دیدم سرچ کرده خونه ساعتی دیوانه شدم باز

یچی با خودت بگو

ایا میتوین جدا بشی شرایط جدا شدن داری؟؟

اگه شرایطش داری و دیگه واقعا تحمل کردن برات سخته جدا شو

اگه شرایط جدا شدن نداری و اون هم داره کارش تکرار می‌کنه و داره خیانت میکنه سعی کن مستقل بشی بعد جدا شو

وقتی میگا کاری نمیکنم سعی کن بهش اعتماد کنی همون قد که کلمه دوست دارم رو خودمون تاثیر داره کلمه بهت اعتماد دارم و باورت دارم رو مرد تاثیر داره