nafas_e_jaber مدیر عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 3211 عنوان نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 31 پست سلام دوستای گلم این لباسو واسه بچه نداشتم خریدم واسم دعا کنید خدا به منم یه بچه سالم بده😞 1396/08/12 | 23:30 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleyas عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 803 من یکساله ازدواج کردم داروی اعصابم میخورم افسردگی دارم باخوذم میگم اگ بچه دار شیم شاید حالم خیلی بهت ... منم دارومیخورم براسردردعصبی😢 خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن
nafas_e_jaber مدیر استارتر عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 3211 منم دارومیخورم براسردردعصبی😢 دقیقا منم سردرد عصبی دارم دیشب باشوهرم بحثمون شد از شدت سردرد دوتا امپول مسکن زدم و الپرازولام خوردمچه داروهایی داری؟
goleyas عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 803 دقیقا منم سردرد عصبی دارم دیشب باشوهرم بحثمون شد از شدت سردرد دوتا امپول مسکن زدم و الپرازولام خوردم ... من فقط نورتریپتیلین ومگنیفورت میخورم اخراشه سردردام کمترشده شکرخدا.دکترمیگه ورزش کن واسترس نداشته باش خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن
nafas_e_jaber مدیر استارتر عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 3211 من فقط نورتریپتیلین ومگنیفورت میخورم اخراشه سردردام کمترشده شکرخدا.دکترمیگه ورزش کن واسترس نداشته با ... من ک خیلی دارو میخورم اضطراب و استرسم ک فرااووون..ام ار ای هم دادم واسه من ک بعد یکسال بااون همه دارو خوب نشده شوهرمم واسه همین مخالفه میگ داروها روی بچه تاثیر میزاره
goleyas عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 803 من ک خیلی دارو میخورم اضطراب و استرسم ک فرااووون..ام ار ای هم دادم واسه من ک بعد یکسال بااون ... منم قبل ازاین داروهاواسه معدم هم دارومیخوردم دیگه واقعاخستم ازداروخوردن.ام ار ای هم دادم چیزی نبودالحمدلله.برای توچی؟داروهات تأثیری داشته؟ خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن
nafas_e_jaber مدیر استارتر عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 3211 یکی دوماه تابستون خوب بود الان دوباره شروع شده..منم اینقد دارو خوردم خسته شدم
goleyas عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 803 کجایی هستی؟شایدنزدیک بودی میتونستم دکترمو معرفی کنم خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن
nafas_e_jaber مدیر استارتر عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 3211 کجایی هستی؟شایدنزدیک بودی میتونستم دکترمو معرفی کنم مشهد
nafas_e_jaber مدیر استارتر عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 3211 پیش سه تا متخصص مغزواعصاب رفتم والانم میرم پیش روانپزشک
goleyas عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 803 یکی دوماه تابستون خوب بود الان دوباره شروع شده..منم اینقد دارو خوردم خسته شدم منم همینطور.الان وقتی سرماخورده ام دیگه دکترنمیرم میزارم خودش خوب شه حالم بدمیشه ازهرچی دکتروقرصه خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن
nafas_e_jaber مدیر استارتر عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 3211 منم همینطور.الان وقتی سرماخورده ام دیگه دکترنمیرم میزارم خودش خوب شه حالم بدمیشه ازهرچی دکتروقرصه اره واقعا
goleyas عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 803 مشهد منم مشهدم البته یکی ازشهرای اطرافش خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن
goleyas عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 803 کجا سبزوار.شماکجایی😆 خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن