2777
2789
عنوان

جوش که خوب نمیشه ☹️

2178 بازدید | 24 پست

سلام دوستان بیش از یک ماهه یه جوش زده رو بینیم که اصلا قصد خوب شدن نداره،قرمز و متورمه ولی درد نداره اصلا و هیچ جوره خوب نمیشه 

به نظر شما چیه و چطور خوب میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منظورتون کلوبتازول ک کورتن و استفادش ممکنه رد سفید بندازه رو پوست

ارع عزیزم منظورم همون بود ببخشید اشتباه تایپ کردم

اخه من جوش داشتم همینو زدم دوبارم بیشتر نزدما ولی خیلی خوب بود زود جوشامو برد

تاپیکام حس خوبی بهم میدن🪐🤍✨

استارتر حرف اینایی ک میگن جوش و تخلیه کن و ... گوش نکنیاااا جاش میمونه

اگر جوشت یه دونس ول کن خودش خوب میشه اگر تعدادش زیاده برو دکتر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اره یه دونه ست بزرگ هست و میترسم سرطان ی چیزی باشه

نه بابا

اگر ذهنت درگیرشه برو دکتر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خوبه یعنی

من دوران بلوغ یا رو بینیم جوش میزد یا قفسه سینم

صابون گلنار میزدم هر روز خشک میشد 

خیلی خوبه 

شما هم چند روز بشور روزی دو مرتبه عالیه بعد بیا همینجا نتیجشو بذار 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه