2777
2789

عزیز تاپیک هاتو اتفاقی دیدم

از ۴۰۱ پزشکی میخوای ولی نمیری بخونی و کنکور بدی فقط هی میگی حسرتش میمونه ! اینطور نمیشه ها 

چرا منتظر تایید دیگرانی ؟ اگه واقعا میخوای بسم الله شروع کن اگه نه که هیچی دیگه تمام 

البته ناراحت نشو از حرفم قصدم فقط یه تلنگر بود 

عزیز تاپیک هاتو اتفاقی دیدماز ۴۰۱ پزشکی میخوای ولی نمیری بخونی و کنکور بدی فقط هی میگی حسرتش میمونه ...

نه عزیزم اشکال نداره

من اون موقع طرح بودم و واقعا اذیت میشدم...هردفعه میگفتم انصراف بدم ولی دوباره میگفتم تا این جا اومدم ادامه بدم ...ببین اصلا یه وضعی داشتم...همیشه خودمو سرزنش میکردم برای انتخابی که کردم و از نظر روحی واقعا حالم بدبود...براهمین اینجا مدام تاپیک میزدم...طرحم که تموم شد دیگه سرکار نرفتم و تونستم بهتر فکر کنم و تصمیم بگیرم..بین چند راهی مونده بودم ولی الان دیگه مسیرمو خداروشکر پیدا کردم و بیقشو سپردم به خدا.😉

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه عزیزم اشکال ندارهمن اون موقع طرح بودم و واقعا اذیت میشدم...هردفعه میگفتم انصراف بدم ولی دوباره می ...

چقدر عالی خداروشکر 

ولی بازم اگر کمکی از من برمیومد بهم بگید 🤍 موفق باشید و همیشه بدرخشید در پناه حق 

نه عزیزم اشکال ندارهمن اون موقع طرح بودم و واقعا اذیت میشدم...هردفعه میگفتم انصراف بدم ولی دوباره می ...

اگر احیانا خواستین مثلا برای کنکور بخونید 

یا هرچی 

من تو این زمینه واقعااا میتونم کمک کنم 🤍🤍 ولی اگر مسیری که انتخاب کردین چیز دیگریه باز اگر دیدین ممکنه کمکی ، دردودلی ، کلا هرچی از من بربیاد بهم بگید خوسحال میشم نقشی داشته باشم در حال خوبتون 🌸🌸