2777
2789
عنوان

استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست

[QUOTE=47628873]منم اکثرا تپش قلب دارم نمیدونم از استرس یا قلبم مشکل داره     [/QUOTE

اگه با اکو ی قلب مطمئن بشی که تپش قلبت از خود قلب نیستو از استرسه پرانول خیلی کمک میکنه .من همینطوری بودم با استرس طپش قلب شدید میگرفتم پرانول مشکلموحل کرد ...

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=47628873]منم اکثرا تپش قلب دارم نمیدونم از استرس یا قلبم مشکل داره     [/QUOTE اگه ...

منم موقع استرس تپش قلب میگیرم وقتی شدید میشه دست چپم درد میگیره بعضی وقتام که عادیم یه کوچولو تپشم هست نه شدید

منم موقع استرس تپش قلب میگیرم وقتی شدید میشه دست چپم درد میگیره بعضی وقتام که عادیم یه کوچولو تپشم ه ...

بری یه اکو قلب انجام بدی خیالت راحت میشه عزیزم

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
خیلی هول میشم همش دلم شورمیزنه،شاید خودم زیاد حس نکنم اما هرکی باهام حرف بزنه زود میفهمه ک چقد لسترس ...

یه صلوات بفرست (: قلبت اروم ترمیشه .. 

انگشت کوچیکه دستت و ماساژ بده بهترمیشی

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!