نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 عنوان مربای به 1453 بازدید | 21 پست سلام مربای به دارم درست میکنم فک میکردم دوسه ساعته درست میشه ولی الان دوساعته و درست نشده و خوابم میاداگ خاموش کنم بخابم بقیش فردا بجوشه خراب نمیشه عایا؟ هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود 1396/08/12 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_کوچولو2017 عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 2456 اگه به سادویچم رای بدی،نه خراب نمیشه😅 پایان شب سیه،سپید است...🌿amir❤
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 اگه به سادویچم رای بدی،نه خراب نمیشه😅 رای دادم عزیزمحالا راستشو بگو خراب میشه یا نه هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نوستالوژی عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 10732 چرا عزیزم باید 4 5 ساعت روی شعله ی کم باشه با دم کنی وگرنه رنگش خراب میشههه
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15081 نه خراب نمیشه اگه بخاری روشنه تو خونه بزارش رو بخاری تا صبح خیلی خوشرنگ میشه به ساندوبچ منم رای بده دوستم اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 چرا عزیزم باید 4 5 ساعت روی شعله ی کم باشه با دم کنی وگرنه رنگش خراب میشههه وای چیکار کنم حالانمیتونمم نخابم فوقش یساعت دیگ بیدارم هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 نه خراب نمیشه اگه بخاری روشنه تو خونه بزارش رو بخاری تا صبح خیلی خوشرنگ میشه به ساندوب ... ن هنوز بخاری روشن نکردیمممنون عزیزمرای دادم هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 منم یک و نیم کیلو به گرفتم چقد اب بریزم ؟؟؟ هر کیلو ۷تا لیوان اب ریختمدو کیلو خریده بودم هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
لیلیوم68 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 16539 نه خراب نمیشه ,منم چند شب پیش درست کردم ,شب خاموشش کردم ,دوباره فرداش چهارساعت بالا بود تا آماده شد قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 اگ خواستم خاموش کنم سرشو همچنان بزارم روش یا وردارم؟ هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15081 وای چیکار کنم حالا نمیتونمم نخابم فوقش یساعت دیگ بیدارم مادرشوهر من از این شعله پخش کن ها میزاره روی گازش شب تا صبح با شعله کم مثل دم کردن برنج میزاره خیلی خوب میشه عسلی میشه ابش اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
sahar67 عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15081 اگ خواستم خاموش کنم سرشو همچنان بزارم روش یا وردارم؟ سرشو بردار که عرقش نریزه داخلش اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 نه خراب نمیشه ,منم چند شب پیش درست کردم ,شب خاموشش کردم ,دوباره فرداش چهارساعت بالا بود تا آماده شد ممنون عزیزم خیالم راحت شددر قابلمرو خاموش کردم بردارم؟ هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نگار۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1222 مادرشوهر من از این شعله پخش کن ها میزاره روی گازش شب تا صبح با شعله کم مثل دم کردن برنج میزاره خیلی ... شوهرم میگ گازو تا صبح روشن نزار اتفاقی میفته یوقت😐 هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود