2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم یه لحظه بیاید

118 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش یه دوست داشتم. خب این چیزا بین دوست ها طبیعیه. ما عکس خودمون رو میفرستیم برای هم. شما نمیفرستید؟؟؟؟

علاوه بر اینکه عکس برای دوستام میفرستم، عکسم توی پیجم هست

خب من خودم با میل و خواسته ی خودم عکسم رو گذاشتم توی پیجم و کلا شاید 100 نفر هم نبینن

آیا این دلیل میشه که تو عکس منو برداری و بذاری توی یه سایت که هر تاپیکش ممکنه ده ها هزار بازدید داشته باشه؟؟؟؟

چقدر بعضی ها نجسن. چقدر کثیفن . چقدر آشغالن

همون دوستی که گفتم ( البته دوست نه. باید گفت دشمن) برداشته عکس منو گذاشته اینجا 

خودم ندیدم. یه نفر برام اسکرین شات گرفت فرستاد

آخه چرا؟ واقعا  چرا؟

خانما هرکس اینجا عکس گذاشت و گفت راجع به قیافش نظر بدید ( که از این تاپیک ها روزی هزار بار می بینیم، باهاش تند برخورد کنید. )

اعصابم بهم ریخته

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عکس به کسی نمی‌رفتم حتی دوستم

اونی که تو پروفایل تلگرامم هست با شوهرمه و هر جا میخوان پخش کنن مهم نیست

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من دیشب از همین تاپیکا دیدم :/

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

ما یه کامنت مؤدبانه میذاریم میگیم از طرف اجازه گرفتی؟هم خودش هم بقیه ی کاربرا با قیچی ریز ریزمون میکنن که به تو چه 🤷

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چه بدد. حتما به روش بیاراا یاد بگیره دیگه از این کارا نکنه

زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم

گفت من نذاشتم

زنیکه آشغال

ما یه کامنت مؤدبانه میذاریم میگیم از طرف اجازه گرفتی؟هم خودش هم بقیه ی کاربرا با قیچی ریز ریزمون میک ...

من هر بار از این تاپیکا ببینم گزارش میزنم و به استارتر هم میگم حق نداری عکس کسیو بذاری برای نظر گرفتن

به تو چه ربطی داره که قیافه طرف چطوریه