2777
2789
عنوان

بیاید عکس بازی

1377 بازدید | 108 پست

سلام..... عکس یهویی از داخل ماشیناتون بزارید.  ببینیم از کی کثیفه     چرا کثیفه   خخخخخ

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

من رو تخت زیر پتو ...

ماشین سه طبقه پایین تر تو پارکینگ .. 

خدارو خوش میاد ؟

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو تخت زیر پتو ... ماشین سه طبقه پایین تر تو پارکینگ ..  خدارو خوش میاد ؟

بخدا

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

حداقل فردا صبح میخواستی اینو😂😂😂تازه ما آسانسورم نداریم😥😥😥

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
این وقته شب ماشینننن؟؟؟میگفتی برو از هیمالیا برف بیار از این اسون تر بود جون سقراط

بدو بیااااار

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

يه چي راحتتر بگو خواهر من

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.