2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 151 پست
آبله گرفتم حس میکنم🥺چه کرمی بزنم پوستم چه کنم

اگ مطمعنی ابله هستش اسیکلوویر کالاندولاپماد آلفا و زینک 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ پوستی

کرم برای پوست تاول 

باید حضوری برم چون خودمم نمبدونم پشه خورده یا آبله مرغون🥵

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

اگ مطمعنی ابله هستش اسیکلوویر کالاندولاپماد آلفا و زینک

مطمئن نیستم 

به نظرم باید صبر کنم ممنون

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

ببخشید شماگفتین که دو تا مدرک دارین تو چند سالگی پرستار شدین منم کارشناسی نرم افزارم و دوست دارم پر ...

درود بر شما شبتون ب شادی  ۲۲سالگی کارشناس پرستاری گرفتم۲۸سالگی ارشد حقوق 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
با حقوق تنوستین کار کنید

اره ولی علاقه زیادی ب پرستاری داشتم

چرا مهاجرت نمیکنید

همه جا آسمون خدا ی رنگه. جایی برا آدم فرش قرمز پهن نمی‌کنند. مشکل گرونی همه جا هست 

ولی من دوست دارم برم

هیچ جا ایران نمیشه .ترکیه ارمنستان کانادا رفتم ولی هیچ جا رو‌ب ایران ترجیح نمیدم.

من 13سال با یکی دوستم و میخام ازدواج نکنم و کلا برم

هرکس نظری داره .