2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 151 پست
چون از دسته انتی بیوتیک ها محسوب میشه و‌پاکسازی بدن انجام میشه. .بدن ب مروز خشک ضعیف و کم‌آب میشه و ...

خب من دکتر یه ورق ۴ تایی بهم داده بود ولی گفته بود داروها رو تا ۶ ماه بخورم 

داروهای دیگه هم داده بود 

بعد من هی این قرص رو تمدید کردم فک کنم ۳۰ تا 

بعد دیدم اینجا گفتن واسه کبد خیلی بده و اینا انقد نگران شدم🥲🥲

آزمایش کبد بدم؟

اتفاقا بدنم خشک چون قبلاً راکوتان میخوردم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خب من دکتر یه ورق ۴ تایی بهم داده بود ولی گفته بود داروها رو تا ۶ ماه بخورم داروهای دیگه هم داده بود ...

راوتانا خشکی  شدید پوست قرمز شدن چشم نازک شدن مو گوارش و‌خونریزی بینی عوارض داره .برای اطمینان آزمایش دهید

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راوتانا خشکی شدید پوست قرمز شدن چشم نازک شدن مو گوارش و‌خونریزی بینی عوارض داره .برای اطمینان آزمای ...

راکوتان که نزدیک دوسال پیش خوردم ولی عوارض هست هنوز 

مثلا بدنم خارش شدید گرفت که زخم شد جاش مونده🥲

برای اون فلوکونازول گفتم آزمایش کبد بدم یا نه؟

و برای ترمیم لک بدن کرمی دارویی پیشنهاد ندارید ؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

راکوتان که نزدیک دوسال پیش خوردم ولی عوارض هست هنوز مثلا بدنم خارش شدید گرفت که زخم شد جاش مونده🥲بر ...

ااره ازمایش بدی عالیه .لک چ قسمتی 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
ااره ازمایش بدی عالیه .لک چ قسمتی

بگم چه آزمایشی بنویسه؟ کبدم داغون نشده باشه 😭

ساق پام لک داره یه لک تقریبا بزرگ و جندتا کوچیک

بگم چه آزمایشی بنویسه؟ کبدم داغون نشده باشه 😭ساق پام لک داره یه لک تقریبا بزرگ و جندتا کوچیک

AST. برای بررسی وضعیت کبد هستش

AST. برای بررسی وضعیت کبد هستش

خیلی ممنون از لطفتون

دارو پیشنهادی ندارید ؟

ساق پا

مکمل روی پماد زینک ویتامین c کرم اسکین وان کپسول کلاژن

مکمل روی پماد زینک ویتامین c کرم اسکین وان کپسول کلاژن

ممنونم